αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑ«Τα 3 λάθη που μάλλον κάνεις με τα χρήματα σου»: Εξηγεί μια οικονομική σύμβουλος (ΒΙΝΤΕΟ)

«Τα 3 λάθη που μάλλον κάνεις με τα χρήματα σου»: Εξηγεί μια οικονομική σύμβουλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν είναι πάντα εύκολο αν διαχειριστείς τα χρήματα σου. Πολλά έξοδα υπάρχουν μέσα σε έναν μήνα. Και πολλά απρόοπτα που μπορεί να συμβούν. Επίσης δεν είναι λίγες οι φορές που μπορεί… να ξεχαστείς, και να βγεις εκτός μπάτζετ. Η Brittney Castro είναι οικονομική σύμβουλος και CEO της Financially Wise Women. Μιας εταιρίας με έδρα το Λος Άντζελες που στόχο έχει να δείξει στις γυναίκες και στα νεαρά ζευγάρια το πως να διαχειρίζονται σωστά τα χρήματα τους.

Στο παρακάτω βίντεο, εξηγεί τα δεδομένα με πολύ απλά λόγια. Και παραθέτει τα 3 λάθη που πιθανόν κάνεις με τα χρήματα σου. Λάθος Νο1: Δεν παρακολουθείς τα έσοδα και τα έξοδα σου. Μήπως αγοράζεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι; Μήπως έχεις ξεχασμένες συνδρομές;

Επίσης, μην περιμένεις… τον επόμενο χρόνο για να ξεκινήσεις τα projects που θέλεις και να κάνεις τον οικονομικό σχεδιασμό σου. Ξεκίνα να δουλεύεις τώρα. Και αν δυσκολευτείς κάπου, ζήτα βοήθεια. Τέλος, μην ζητάς απλά περισσότερα χρήματα. Κινήσου πιο έξυπνα. Δες το πόσο είναι οι μέσες αμοιβές στο πεδίο σου, και προσπάθησε να πας παραπάνω, με το να προσφέρεις καλύτερες υπηρεσίες. Και μην κάνεις υπερβολές στα χρήματα που ζητάς.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine + 4 =