αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤα 3 λάθη που ίσως κάνεις και έχουν ως αποτέλεσμα να μην σε «ανακαλύπτουν» στο Linkedin

Τα 3 λάθη που ίσως κάνεις και έχουν ως αποτέλεσμα να μην σε «ανακαλύπτουν» στο Linkedin

Το Linkedin είναι σήμερα το μεγαλύτερο επαγγελματικό δίκτυο. Ένα από τα καλύτερα εργαλεία για όποιον ψάχνει για δουλειά ή θέλει να δικτυωθεί στο επαγγελματικό πεδίο του. Ωστόσο, δεν αρκεί να φτιάξεις ένα προφίλ εκεί. Πρέπει να κινηθείς σωστά και στην συνέχεια. Δεν είναι λίγοι οι χρήστες που κάνουν μια σειρά από λάθη, τα οποία έχουν ως αποτέλεσμα να μην «φαίνονται» όσο θα έπρεπε στην πλατφόρμα. Το προφίλ τους, δηλαδή, δεν εμφανίζεται έντονα στις αναζητήσεις των άλλων χρηστών ή στο newsfeed.

Τώρα θα δούμε 3 τέτοια λάθη που πρέπει να αποφύγεις.

1# Λάθος τίτλος. Είναι πολύ σημαντικό. Αν ο τίτλος που έχεις επιλέξει να βάλεις στο προφίλ σου δεν είναι άμεσα κατανοητός, τότε δεν θα εμφανίζεσαι στις σχετικές αναζητήσεις. Αν π.χ. θέλεις να βρεις δουλειά ως marketer, είναι απαραίτητο στον επαγγελματικό σου τίτλο να υπάρχει αυτή η λέξη.

2# Κακή ή καθόλου φωτογραφία. Επίσης μια κακή κίνηση. Η οποία μπορεί να κάνει το προφίλ σου να περνά… απαρατήρητο. Αλλά ακόμα κι αν σε βρει ένας εργοδότης, δύσκολα θα σε εμπιστευτεί, χωρίς να βλέπει με ποιον μιλάει.

3# Δεν αναρτάς περιεχόμενο. Θέλεις να είσαι πιο εμφανής στο newsfeed και να βλέπουν όλοι πόσο καλά ξέρεις την δουλειά σου; Τότε πρέπει να ανεβάζεις ποστ συχνά. Μη διστάσεις να αλληλεπιδράσεις και με ανθρώπους κάτω από αυτά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 3 =