αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Τα 3 βήματα που πρέπει να κάνεις για να φτάσεις στην επιτυχία»: Αναλύει ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος

«Τα 3 βήματα που πρέπει να κάνεις για να φτάσεις στην επιτυχία»: Αναλύει ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος

Τρία βήματα. Αυτά χρειάζεται για να φτάσεις στον στόχο σου, σύμφωνα με τον αυτοδημιούργητο εκατομμυριούχο, Tony Robbins. Ο ίδιος είναι αμερικανός επιχειρηματίας, αρθρογράφος, συγγραφέας και life coach. Είναι ευρύτερα γνωστός για τις ομιλίες και τα βιβλία που γράφει, τα οποία έχουν να κάνουν με τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος, για να φτάσει στην επαγγελματική επιτυχία.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε, είναι να εστιάσετε σε αυτό που πραγματικά θέλετε. «Εκεί που εστιάζετε, η ενέργεια σας θα ρέει» λέει ο Robbins.

Και εξηγεί: «Όταν εστιάσετε πλήρως σε κάτι που έχει σημασία για εσάς, όταν δεν μπορείτε να σταματήσετε να το σκέφτεστε κάθε ημέρα, αυτή η “κάψα” θα σας οδηγήσει στον στόχο. Σε διαφορετική περίπτωση, είστε μακριά».

Βήμα δεύτερο: «Πρέπει να δράσετε έντονα». Πολλοί άνθρωποι έχουν καλές ιδέες, αλλά δεν προχωρούν στην πράξη ποτέ, λέει ο γνωστός businessman. Σίγουρα, πρέπει να φτιάξεις μια στρατηγική και ένα πλάνο, έτσι ώστε η προσπάθεια σου να έχει καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτό που επίσης μπορείς να κάνεις, είναι να μελετήσεις τις πορείες άλλων πετυχημένων ανθρώπων, έτσι ώστε να «τρέξεις» πιο γρήγορα.

Το τρίτο πράγμα που πρέπει να κάνεις, είναι να προκαλέσεις… την μοίρα σου. «Κάποιοι το αποκαλούν τύχη, κάποιοι το αποκαλούν Θεό», σημειώνει ο Robbins. Το σίγουρο είναι, ότι κάθε φορά που κάνουμε κάτι «μεγαλύτερο από τον εαυτό μας» αποκτούμε ένα καλύτερο επίπεδο διορατικότητας. Ανάλογα με αυτό που δίνεις, θα πάρεις και το αντίστοιχο αποτέλεσμα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 + seventeen =