αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤα 18 apps που πρέπει οπωσδήποτε να κατεβάσεις αν είσαι φοιτητής. Για να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη

Τα 18 apps που πρέπει οπωσδήποτε να κατεβάσεις αν είσαι φοιτητής. Για να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη

Αν είσαι φοιτητής, σίγουρα κάποια στιγμή βαρέθηκες να κρατάς σημειώσεις και έτσι ζήτησες από κάποιον φίλο να σου δώσει τις δικές του. ‘Η δεν ξύπνησες ποτέ για να πας στο πρωινό μάθημα οπότε και έχασες τη διάλεξη. Ή ακόμα χειρότερα, μπέρδεψες το ένα μάθημα με το άλλο και πήγες σε λάθος αμφιθέατρο, λάθος ώρα και λάθος μέρα. Και σίγουρα δεν έχεις παραδώσει εργασία γιατί η βιβλιογραφία σου έβγαλε την πίστη και τα παράτησες στη μέση.

Μερικά Apps μπορούν να βελτιώσουν την κατάσταση. Δες 18 από αυτά.

Εφαρμογές για σημειώσεις:

Σε αυτή την κατηγορία υπάρχουν εφαρμογές στις οποιες μπορείς να κρατήσεις γρήγορα και εύκολα σημειώσεις, να ηχογραφήσεις διαλέξεις, να σκανάρεις κείμενα και φωτοτυπίες και να οργανώσεις το υλικό με οποιον τρόπο εσύ επιθυμείς. Οι καλύτερες εφαρμογές που έχουμε χρησιμοποιήσει είναι οι εξής:

  1. Lecture Notes
  2. Hi-Q Mp3 Voice Recorder
  3. Evernote
  4. Scanner Pro

Eφαρμογές για οργάνωση χρόνου, οργάνωση εργασιών και planning της ημέρας:

Αυτές οι εφαρμογές μπορούν να σε βοηθήσουν να βάλεις μια τάξη στο πρόγραμμά σου, να βλέπεις κάθε μέρα τα tasks και τις υποχρεώσεις σου και να μη σου ξεφεύγει τίποτα. Μπορεί επίσης, σε κάποιες από αυτές, πέρα από time management, να θέσεις και κάποιους άλλους στόχους που θες να πραγματοποιήσεις. Οι πιο οργανωμένες εφαρμογές που βρήκαμε είναι οι παρακάτω:

  1. ΗabitHub
  2. MyStudyLife
  3. Wunderlist
  4. Studdle

Αpps για καλύτερη διαχείριση χρημάτων:

Aν κάτι μας τρώει την ψυχή σαν φοιτητές, αυτό σίγουρα είναι τα χρήματα. Είναι αρκετά δύσκολο, αν δεν κάνεις και μια καλή κατανομή, να μην μείνεις ταπί και ψύχραιμος στο τέλος του μήνα. Και επειδή δεν είναι ούτε εύκολο να σημειώνεις κάθε μέρα τα έξοδά σου, υπάρχουν εφαρμογές που μπορούν να σε βοηθήσουν στην καταγραφή τους αλλά και στην εξοικονόμηση χρημάτων.

  1. Level
  2. Daily Budget
  3. Pocket

Eφαρμογές για να ξυπνάς σίγουρα το πρωί και να μη χάνεις ποτέ μάθημα:

Έλα τώρα, όλους κάπου-κάπου μας έχει πάρει ύπνος παραπάνω λόγω snooze και έχουμε χάσει διάλεξη. Αυτή η μάστιγα με το ξυπνητήρι βασανίζει αρκετό φοιτητόκοσμό. Με αυτές τις 4 εφαρμογές, σου έχουμε τη λύση για να μην αποκοιμηθείς ποτέ ξανά:

  1. Surise
  2. SleepCicle
  3. Timely
  4. Alarme

Eφαρμογές για παραπομπές και βιβλιογραφία (και όμως υπάρχουν)

Υπάρχουν εφαρμογές που μπορούν να σε βοηθήσουν με τις παραπομπές σε κείμενα και εργασίες καθώς και στην βιβλιογραφία. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σκανάρεις τo barcode του βιβλίου και να γράψεις την αρχή και το τέλος του κομματιού που χρησιμοποίησες. Τέτοιες εφαρμογές είναι:

  1. RefMe
  2. Citationsy
  3. EasyBib

 

Πηγή: themillennials.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 + 14 =