αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα 16 καλύτερα websites για να βγάλεις χρήματα ως freelancer δουλεύοντας από το σπίτι σου

Τα 16 καλύτερα websites για να βγάλεις χρήματα ως freelancer δουλεύοντας από το σπίτι σου

Πλέον μπορείς να ξεκινήσεις ως freelancer και να δουλεύεις από το σπίτι σου, με μόνο εργαλείο το laptop σου. Αυτό είναι λίγο-πολύ γνωστό. Αλλά πρακτικά, πως μπορεί να ξεκινήσει κάποιος σήμερα και να βγάλει χρήματα;

Σε πρόσφατη συνέντευξη στο It’s Posible, o Νώντας Καραβίας μας εξήγησε πως τα κατάφερε ο ίδιος. Είναι expert στο email marketing και το marketing automation, έχοντας καταφέρει να χτίσει το δικό του πελατολόγιο, με σημαντικά έσοδα. Και ξεκίνησε από το μηδέν. Σήμερα έχει αναπτύξει την «βεντάλια» των υπηρεσιών που προσφέρει και μας μίλησε για το πως μπορείς να βγάλεις 438 ευρώ μέσα στον πρώτο μήνα χρησιμοποιώντας το Fiverr.

Αυτή είναι όμως μόνο μία πλατφόρμα. Υπάρχουν πλέον πολλές online πλατφόρμες μέσα από τις οποίες μπορείς να βρεις δουλειές ως freelancer και να έχεις έσοδα. Δουλεύοντας από το σπίτι σου.

Παρακάτω θα δεις ένα top-16. Μπορείς να εξερευνήσεις αυτές τις πλατφόρμες και στην συνέχεια να αποφασίσεις σε ποιες θες να έχεις παρουσία. Λαμβάνοντας υπόψη και τις υπηρεσίες που παρέσεις ως επαγγελματίας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + fifteen =