αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα 10 πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι Millennials όταν ξεκινούν μια επιχείρηση

Τα 10 πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι Millennials όταν ξεκινούν μια επιχείρηση

Οι Millennials είναι μια ιδιαίτερη γενιά για πολλούς λόγους. Διαφοροποιούνται από τους παλαιότερους, οι οποίοι έψαχναν για μια καλή θέση εργασίας και στόχος τους ήταν να συνταξιοδοτηθούν από την ίδια εταιρία. Οι Millennials είναι πρόθυμοι να αφήσουν της καθημερινές δουλειές τους και να αναζητήσουμε επιχειρηματικές ευκαιρίες. Με έμφαση στην καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες.

Το να ξεκινήσεις και να αναπτύξεις μια δική σου επιχείρηση δεν είναι απλή υπόθεση. Ναι, φαίνεται ωραίο να δημιουργείς κάτι δικό σου, να έχεις ελευθερία κινήσεων και να είσαι αφεντικό του εαυτού σου. Όμως μόνο ένα μικρό ποσοστό των startups καταφέρνει να «επιβιώσει» μετά τα 5 πρώτα χρόνια λειτουργίας. Μπορεί να βλέμματα να τραβούν πετυχημένες εταιρίες όπως το Facebook, το Snapchat ή η Airbnb, όμως την ίδια στιγμή υπάρχουν πάρα πολλές άλλες εταιρίες που αποτυγχάνουν.

Ο χρηματοοικονομικός σύμβουλος, Winnie Sun, και ιδρυτικός συνεργάτης της Sun Group Partners Wealth, μιλά στο αμερικανικό inc.com και εξηγεί τα 10 πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι Millennials όταν ξεκινούν μια επιχείρηση. Δες την λίστα και… σημείωσε τι πρέπει να αποφύγεις.

1# Δεν συνεργάζονται με έναν ειδικό στα οικονομικά

2# Ζουν με ακριβό lifestyle ενώ δεν μπορούν να το αντέξουν

3# Αποτυγχάνουν να δημιουργήσουν πραγματική αξία

4# Δεν έχουν business plan

5# Δεν έχουν ταμειακό «μαξιλαράκι», αν τα κέρδη δεν έρθουν γρήγορα

6# Δεν ξεκινούν με αρκετά χρήματα

7# Παραιτούνται (πολύ νωρίς) από την καθημερινή δουλειά τους

8# Δεν κάνουν σωστό digital marketing

9# Δεν καταφέρνουν να δημιουργήσουν καλή ομάδα

10# Δεν είναι καλοί ηγέτες

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 + seven =