αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤα 10 επαγγέλματα που μπορείς να εργαστείς από το σπίτι και να βγάλεις περισσότερα από 100.000 δολάρια το χρόνο

Τα 10 επαγγέλματα που μπορείς να εργαστείς από το σπίτι και να βγάλεις περισσότερα από 100.000 δολάρια το χρόνο

Η εργασίας από το σπίτι, ειδικά με την εξέλιξη της τεχνολογίας, έχει γίνει ένας καλός τρόπος έτσι ώστε να αναπτύξεις την καριέρα σου, ενώ παράλληλα μπορείς να διαχειριστείς ένα απαιτητικό πρόγραμμα καλύτερα. Παρόλα αυτά, αρκετοί άνθρωποι διστάζουν να εφαρμόσουν έναν τέτοιο μοντέλο, αφού πιστεύουν ότι η αμοιβή είναι συνήθως χαμηλή.

Αυτό τον μύθο καταρρίπτουν τα στοιχεία του αμερικανικού site FlexJobs, τα οποία δημοσιεύει το RealSimple.com. Τι λένε αυτά τα στοιχεία; Ότι οι θέσεις εξ αποστάσεως που αφορούν υψηλόβαθμες θέσεις, όχι μόνο δεν είναι κακοπληρωμένες, αλλά μπορούν να σου δώσουν μια αμοιβή στα 100.000 δολάρια τον χρόνο ή ακόμα παραπάνω. Από την άλλη μεριά, οι μισθοί είναι σαφώς χαμηλότεροι, σε εξ αποστάσεως εργασίας που αφορά θέσεις χαμηλότερης κλίμακας.

Ακολουθούν τα 10 επαγγέλματα που μπορούν να σου προσφέρουν μισθό 100.000 δολάρια ή παραπάνω τον χρόνο, σύμφωνα πάντα με το FlexJobs.

  1. eCommerce Director
  2. Social Media Director
  3. Sales Director
  4. Equipment Fleet Director
  5. Back-End Web Developer
  6. Senior Business Analyst
  7. Team Lead, Statistical Programming
  8. Structure and Bridge Engineer Senior
  9. Account Executive
  10. Payroll Manager

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − one =