αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα «Ρωσικά Lidl» έρχονται στην Ελλάδα και αναζητούν ακίνητα για τα νέα super market τους

Τα «Ρωσικά Lidl» έρχονται στην Ελλάδα και αναζητούν ακίνητα για τα νέα super market τους

Η αλυσίδα Mere είναι έτοιμη να κάνει την «πρεμιέρα» της στην Ελλάδα. Τα «Ρωσικά Lidl», αναμένεται να ανοίξουν τα τρία πρώτα καταστήματα τους μέσα στο Φεβρουάριο σε περιφερειακές πόλεις της Ελλάδας. Το πρώτο θα είναι στην Τρίπολη και ακολουθούν τα καταστήματα σε Λάρισα και Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Το προσεχές διάστημα θα ανοίξουν ακόμη 2 καταστήματα ενώ τα πλάνα επέκτασης στην Ελλάδα είναι πολύ φιλόδοξα. Ο στόχος είναι να έχει ολοκληρωθεί η έναρξη 80 καταστημάτων σε όλη τη χώρα έως το τέλος του 2021.

Στόχος θα είναι να παρέχουν προϊόντα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

H Mere αναζητεί προς ενοικίαση κατάλληλα κτίρια σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος με πληθυσμό πάνω από 25.000 και σε πυκνοκατοικημένες περιοχές. Για να στεγάσει τα νέα super market της.

Τα σημεία θα πρέπει να είναι σε πολυσύχναστους δρόμους με εύκολη πρόσβαση για όλους. Όσον αφορά τα ακίνητα αυτά καθεαυτά, θα πρέπει να είναι ενιαία, σε καλή κατάσταση, με καθαρό χώρο πωλήσεων από 650 έως 1.150 τ.μ.

Άλλες προδιαγραφές αφορούν την ύπαρξη δύο εισόδων (μια για το κοινό και μια για τις παραλαβές), το ύψος (τουλάχιστον 4 μέτρα) καθώς και την διαθεσιμότητα χώρου στάθμευσης 30 έως 40 αυτοκινήτων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven − three =