αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα πράγματα πάνε πολύ στραβά στη ζωή σου; Εδώ είναι 5 points που πρέπει να θυμάσαι

Τα πράγματα πάνε πολύ στραβά στη ζωή σου; Εδώ είναι 5 points που πρέπει να θυμάσαι

Όλοι έχουμε βρεθεί σε δύσκολες περιόδους στην ζωή μας. Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και οι πιο πετυχημένοι άνθρωποι του κόσμου, έχουν περάσει μέσα από δυσκολίες και εμπόδια, για να φτάσουν τελικά στον μεγάλο στόχο τους. Μια διαδικασία που φυσικά δεν είναι εύκολη.

Αλλά πως μπορείς να διαχειριστείς την κατάσταση όταν… αυτή γίνεται ζόρικη; Εδώ είναι 5 points που πρέπει να θυμάσαι. Θα σε βοηθήσουν στο ψυχολογικό κομμάτι- και όχι μόνο.

1# Δεν είσαι ο μόνος που βιώνεις δυσκολίες. Παρόλο που μπορεί να νιώθετε ότι κανείς γύρω σας δεν καταλαβαίνει τι περνάτε, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που το καταλαβαίνουν. Πολλοί από αυτούς έχουν επίσης περάσει δυσκολίες. Δεν είσαι μόνος σε αυτό. Δεν το περνάς μόνος σου, ακόμα κι αν αισθάνεσαι έτσι αυτή τη στιγμή. Και βέβαια υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σε βοηθήσουν και να σε καθοδηγήσουν.

2# Μπορείς να κάνεις μία αλλαγή ανά πάσα στιγμή. Ίσως δεν μπορείτε να αλλάξετε το αφεντικό σας, αλλά μπορείτε να αλλάξετε την καριέρα σας. Ίσως δεν μπορείτε να αλλάξετε την πόλη σας, αλλά μπορείτε να αλλάξετε το μέρος που επιλέγετε για σπίτι. Εάν είστε δυστυχισμένοι εκεί που βρίσκεστε, είστε σε θέση να αλλάξετε τα πράγματα. Έχετε περισσότερη δύναμη από ό,τι φαντάζεστε.

3# Κανείς δεν είναι τέλειος. Ακόμα κι αν φταίτε για κάτι που δεν πάει καλά στη ζωή σας, δεν πρέπει να είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας. Ολοι κάνουν λάθη. Επιτρέπεται να ξεγελαστείτε – αρκεί να αναλάβετε την ευθύνη για τις πράξεις σας. Ζητήστε συγγνώμη αν πληγώσατε κάποιον. Και προσπαθήστε να είστε πιο προσεκτικοί στο μέλλον.

4# Κανένας μεγάλος στόχος δεν είναι εύκολος. Είναι δύσκολο να φτάσεις τα όνειρά σου. Είναι δύσκολο να κάνεις φίλους. Είναι δύσκολο να κάνεις μια σχέση να λειτουργήσει. Είναι δύσκολο να εξοικονομήσετε χρήματα. Είναι δύσκολο να βρεις σπίτι. Ό,τι κι αν προσπαθείτε να πετύχετε πιθανότατα δεν είναι εύκολο, γι’ αυτό να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας. Αν συνεχίσεις να προσπαθείς, θα πάρεις αυτό που θέλεις μια μέρα.

5# Ναι, επιτρέπεται να πέφτεις ψυχολογικά. Η υπερβολική θετικότητα μπορεί να είναι… τοξική. Κάποιες φορές, συμβαίνουν αρνητικά πράγματα στην ζωή μας. Εάν το να παραμένετε θετικοί σας βοηθά να ξεπεράσετε τις δύσκολες στιγμές, αυτό είναι υπέροχο – αλλά μην πιέζετε τη θετικότητα όταν είστε λυπημένοι. Επιτρέπεται να αναστατώνεστε όταν σας συμβαίνει κάτι φρικτό. Αφήστε τον εαυτό σας να νιώσει αυτά τα συναισθήματα. Μην τα απωθήσετε και μην τα ακυρώσετε.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − 8 =