αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα «Πολωνικά Jumbo» άνοιξαν κατάστημα στα Βόρεια Προάστια

Τα «Πολωνικά Jumbo» άνοιξαν κατάστημα στα Βόρεια Προάστια

Συνεχίζει την ανάπτυξη της στην Ελλάδα η αλυσίδα Pepco. Όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο μας, η αλυσίδα σχεδίαζε να ανοίξει ένα κατάστημα στα Βόρεια Προάστια της Αττικής. Κάτι που έγινε εδώ και λίγες ημέρες.

Συγκεκριμένα, το νέο κατάστημα έκανε «πρεμιέρα» στο εμπορικό κέντρο Avenue στο Μαρούσι. Σε χώρο 380 τ.μ., διαθέτει είδη σπιτιού, ένδυσης, καλλυντικά, παιχνίδια και διακοσμητικά.

H Pepco είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα λιανικής στην Ευρώπη και σήμερα λειτουργούν περίπου 3.000 σημεία από την Εσθονία στη Βόρεια Ευρώπη έως την Ιταλία στη Νότια και από την Ισπανία στα δυτικά έως τη Βουλγαρία στα ανατολικά. Αυτήν τη χρονιά, λάνσαρε τα πρώτα της καταστήματα στη Γερμανία και ανοίγει τα πρώτα της και στην Ελλάδα.

Στα βασικά χαρακτηριστικά αλυσίδας είναι το γεγονός ότι η μέση τιμή στο σύνολο του κωδικολογίου της ανέρχεται στα 10 ευρώ. Το συνολικά διαθέσιμο κωδικολόγιο στην ελληνική αγορά αριθμεί 4.000 προϊόντα. Σε εβδομαδιαία βάση, πραγματοποιεί μεγάλες προσφορές, τύπου bazaar, σε σειρά προϊόντων.

Πολλοί αποκαλούν την Pepco ως τα «Πολωνικά Jumbo», ωστόσο η αλυσίδα θα είναι ανταγωνιστική και προς άλλες επιχειρήσεις όπως τα Lidl ή ακόμα και ο Σκλαβενίτης που διαθέτει ανάλογα προϊόντα -ρούχα και είδη σπιτιού- στην κατηγορία προϊόντων bazaar

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

8 − 2 =