αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤα νέα Redmi θα κυκλοφορήσουν ως ανεξάρτητο brand και ετοιμάζουν το «μπαμ» με κάμερες 48MP

Τα νέα Redmi θα κυκλοφορήσουν ως ανεξάρτητο brand και ετοιμάζουν το «μπαμ» με κάμερες 48MP

Έχουμε ακούσει για τα νέα τηλέφωνα της Xiaomi εδώ και αρκετό καιρό και οι φήμες τελικά γίνονται πραγματικότητα. Η εταιρεία από ότι φαίνεται κυκλοφορεί τη σειρά Redmi 7, στις 10 Ιανουαρίου με κάμερα 48 MP. Το μεγάλο νέο είναι όμως ότι τα Redmi θα κυκλοφορούν από δω και στο εξής σαν μία ανεξάρτητη μάρκα.

Η φωτογραφία που βλέπετε παραπάνω δημοσιεύτηκε τόσο στην επίσημη ιστοσελίδα της Xiaomi όσο και στο λογαριασμό Redmi στο Weibo. Αναφέρει επίσης ότι “η νέα ανεξάρτητη μάρκα”, που σημαίνει ότι η Redmi παίρνει τον δρόμο της Honor και αποκτά το δικό της, ανεξάρτητο εμπορικό σήμα, ενώ παράλληλα θα μοιράζεται το μεγαλύτερο μέρος των εγκαταστάσεων έρευνας και ανάπτυξης των εργοστασίων παραγωγής της μητρικής εταιρείας. Όπως μπορούμε να δούμε στην σκιά της λέξης “Redmi” εμφανίζεται ο αριθμός 4800 που προφανώς αντιπροσωπεύει τα 48MP, που αναφέρθηκαν τον προηγούμενο μήνα από πηγές της Xiaomi, ότι θα φοράει το νέο τους μοντέλο. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά το Redmi 7, σύμφωνα με το GSMArena, εκτός από την κύρια κάμερα των 48MP, θα υποστηρίζει 20MP μπροστινή κάμερα, θα έχει οθόνη 5,8″ (ανάλυσης 720χ1520p), 6GB RAM, θα φοράει τον επεξεργαστή Snapdragon 710 και 4000mAh μπαταρία.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σήμερα στο Πεκίνο. Αναμένουμε να δούμε τουλάχιστον μία συσκευή που να ονομάζεται Xiaomi(;) Redmi 7, αλλά ενδέχεται να υπάρχουν και περισσότερες παραλλαγές του εν λόγω μοντέλου, όπως Redmi 7 Pro, Redmi Note 7 Pro, ή Redmi 7A.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven − ten =