αρχικηVIRALΤα νέα «κόλπα»: Πολίτης έστειλε SMS για σούπερ μάρκετ και εντοπίστηκε 60 χλμ μακριά

Τα νέα «κόλπα»: Πολίτης έστειλε SMS για σούπερ μάρκετ και εντοπίστηκε 60 χλμ μακριά

Πολλοί είναι οι έλεγχοι της αστυνομίας στους δρόμους, έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν εφαρμόζονται τα νέα περιοριστικά μέτρα. Σύμφωνα με την αστυνομία μέχρι χθες το μεσημέρι βεβαιώθηκαν 766 παραβάσεις ενώ τα πρόστιμα ξεπέρασαν τα 160.

Μεταξύ αυτών και εκείνα από απείθαρχους που επιχείρησαν να ξεφύγουν από την απαγόρευση κυκλοφορίας με διάφορα τεχνάσματα. Ένας πολίτης στη Χίο έκανε τη βόλτα του όταν είδε αστυνομικούς να τον πλησιάζουν, σύμφωνα με το ethnos.gr. Τότε έσπευσε να στείλει μήνυμα στο 13033 αλλά ήταν πλέον αργά καθώς οι αστυνομικοί τον είχαν εντοπίσει.

Ένας άλλος πολίτης που πέρασε από έλεγχο βρέθηκε να έχει όντως στείλει μήνυμα για αθλητικές δραστηριότητες. Η διαφορά ωστόσο ήταν ότι εντοπίστηκε να τις ασκεί 20 χλμ από το σπίτι του. Εκτός από τους πεζούς και σε οδηγούς παρατηρήθηκαν αντίστοιχα φαινόμενα. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα πολίτη που με ειδική άδεια (SMS) για σούπερ μάρκετ, βρέθηκε περίπου 60 χλμ μακριά από τον τόπο κατοικίας του.

Πρόστιμο επιφύλαξε η αστυνομία και για οδηγό που όχι μόνο μετέφερε δύο ακόμα άτομα- ενώ το όριο σύμφωνα με τα έκτακτα μέτρα είναι δύο, οδηγός και συνοδηγός- αλλά κανείς τους δεν είχε ταυτότητα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − seven =