αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤα νέα ακουστικά με επιδόσεις gaming και τιμή από 39 ευρώ

Τα νέα ακουστικά με επιδόσεις gaming και τιμή από 39 ευρώ

Η εξειδικευμένη εταιρία οθονών και κορυφαίος προμηθευτής gaming οθονών AOC συνεχίζει να επεκτείνει τη συλλογή της, με επιπλέον περιφερειακά για gamers, μετά το πρόσφατο λανσάρισμα μηχανικών πληκτρολογίων και ποντικιών. Η ειδική στο gaming AOC παρουσιάζει τώρα τα ακουστικά GH200 και GH300, διαθέσιμα αμφότερα από τον Μάρτιο 2021.

Τα ακουστικά μοιράζονται το ίδιο κομψό πλαίσιο, άνετη και ελαφριά κατασκευή με αποσπώμενο μικρόφωνο και 50χιλ drivers. Και τα δύο μοντέλα είναι εξοπλισμένα με καλώδια με πλέξη τα οποία διαθέτουν in-line remote control, και παρουσιάζονται σε έναν ελκυστικό σχεδιασμό (ανθρακί μεταλλικό φινίρισμα για το μοντέλο GH200, κόκκινο φινίρισμα για το μοντέλο GH300). Ενώ το GH200 προσφέρει στερεοφωνικό ήχο με μία υποδοχή σύνδεσης 3,5 χιλ, το πολυτελές GH300 παρέχει επιπλέον 7.1 εικονικό surround ήχο (μόνο για υπολογιστές), ένα USB σύνδεσμο και RGB εφέ φωτισμού.

Κάθε gamer που έχει εμπειρία με multiplayer shooter τίτλους θα συμφωνήσει ότι ο ήχος είναι τόσο σημαντικός όσο και τα γραφιστικά στοιχεία. Ο χωρικός ήχος επιτρέπει στους παίκτες να εντοπίσουν τις θέσεις των αντιπάλων τους και να αναγνωρίσουν τι πρόκειται να κάνουν πριν καν τους δουν στην οθόνη τους. Σήμερα, ο σχεδιασμός του ήχου έχει βελτιωθεί σημαντικά, δίνοντας στον παίκτη την απαραίτητη ακουστική ανατροφοδότηση και συμπληρώνοντας ολοκληρωτικά τη βύθιση που δημιουργείται από τα γραφιστικά. Ο υψηλής ποιότητας ήχος δεν είναι σημαντικός μόνο στους τίτλους FPS αλλά και σε κάθε είδους παιχνίδι, όπως για παράδειγμα σε τίτλους δράσης/RPG που βασίζονται στην αφήγηση, ώστε οι παίκτες να απολαύσουν τα επικά soundtracks και τους ευφυείς διαλόγους, και στα αγωνιστικά παιχνίδια ή στα παιχνίδια προσομοίωσης πτήσεων, ώστε οι παίκτες να ακούν τις περίπλοκες λεπτομέρειες κάθε σημείου των οχημάτων.

Για να προσφέρουν αυτό που οι παίκτες χρειάζονται για να αναβαθμίσουν την εργαλειοθήκη τους, τα νέα ακουστικά της AOC, GH200 και GH300 είναι εξοπλισμένα με 50 χιλ drivers νεοδυμίου, εξασφαλίζοντας ένα εύρος συχνότητας 20 Hz – 20 kHz και σύνθετη αντίσταση 32 Ω (± 15%) για βέλτιστη ποιότητα ήχου.

Οι gamers θα εκτιμήσουν επίσης το αποσπώμενο boom μικρόφωνο με το οποίο θα μπορούν να επικοινωνήσουν με την παρέα τους εν μέσω του παιχνιδιού ή μέσω λογισμικού VoIP όπως το Discord/Teamspeak. To πανκατευθυντικό επιχείλιο μικρόφωνο μπορεί να ρυθμιστεί για βέλτιστη άνεση και επίπεδα ήχου. Με εύρος συχνότητας 100 Hz – 10 kHz, που αντιστοιχεί σε εκείνο της ανθρώπινης ομιλίας, φιλτράρει τον θόρυβο τόσο σε πολύ χαμηλές όσο και σε πολύ υψηλές συχνότητες για να προσφέρει καθαρή ποιότητα ήχου και ομιλίας.

Χάρη στον σχεδιασμό των ακουστικών που καλύπτει όλο το αυτί του χρήστη, κάθε εξωτερικός ήχος όπως οι θορυβώδεις λάτρεις του υπολογιστή ή η φασαρία από τον δρόμο εξαλείφονται, ενώ τα μαξιλαράκια των αυτιών με δερματίνη από πρωτεΐνη και memory-foam εξασφαλίζουν άνετη χρήση για πολλές ώρες. Το εξωτερικό κάλυμμα από μεταλλικό πλέγμα του driver εγγυάται την ανθεκτικότητα των ακουστικών, ενώ το ρυθμιζόμενο ατσάλινο βοηθητικό στήριγμα αυξάνει την ευελιξία για κεφάλι κάθε μεγέθους και κατανέμει το βάρος με το βέλτιστο τρόπο.

Τα ακουστικά GH200 της AOC διαθέτουν ένα πλεγμένο καλώδιο 2 μέτρων καθώς επίσης μία υποδοχή 3,5 χιλ, και έρχονται με ένα Y-splitter που επιτρέπει στους χρήστες να διαχωρίσουν τις εξόδους μικροφώνου και ακουστικών εάν χρειαστεί. Χάρη στον καθολικά κοινό σύνδεσμο 3,5 χιλ, αυτά τα ακουστικά αποτελούν ιδανικό εξοπλισμό για υπολογιστές, κονσόλες ή κινητές συσκευές. Η λειτουργία in-line remote προσφέρει δυνατότητα ελέγχου της έντασης και του μικροφώνου. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Windows Sonic Spatial Sound για υπολογιστές και Xbox. Το διακριτικό ανθρακί μεταλλικό φινίρισμα έρχεται σε τέλεια αρμονία με τα υπόλοιπα εξαρτήματα του υπολογιστή και καθιστά τα ακουστικά μία ελκυστική επιλογή για βίντεο κλήσεις στο πλαίσιο απομακρυσμένης εργασίας ή διαδικτυακών μαθημάτων.

Από την άλλη, τα ακουστικάGH300 της AOC διαθέτουν ένα USB καλώδιο 2 μέτρων. Με την δυνατότητα εικονικού 7.1 surround ήχου, οι gamers μπορούν να εντοπίσουν από που ακριβώς προέρχεται κάθε ήχος στο παιχνίδι, αυξάνοντας τις πιθανότητες να αντιδράσουν αναλόγως – ή να απολαύσουν ταινίες με το αίσθημα της απόλυτης βύθισης στην ιστορία. Όσον αφορά την ποιότητα ήχου, οι χρήστες θα είναι σε θέση να αναπαράγουν ποιότητα ήχου όπως σε στούντιο στα 24 bit/96 Khz και να ζήσουν την πιο κοντινή εμπειρία στον πραγματικό ήχο του παιχνιδιού. Και για ακόμα πιο μεγάλη προσαρμογή, το κάλυμμα από μεταλλικό πλέγμα των ακουστικών GH300 περιλαμβάνει RGB φωτισμό με 4 λειτουργίες (breathing, κυκλική, στατική, off), διαχειρίσιμες από το in-line remote που επίσης εξασφαλίζει τον έλεγχο της έντασης και της λειτουργίας του μικροφώνου. Το LED του αποσπώμενου επιχείλιου μικροφώνου υποδεικνύει στο χρήστη πότε το μικρόφωνο είναι σε σίγαση, κάτι που απλοποιεί την καθημερινή χρήση και συμβάλλει στην αποφυγή της ανεπιθύμητης σίγασης.

Και τέλος, η ενσύρματη κατασκευή των ακουστικών επιτρέπει μία σταθερή, απρόσκοπτη ηχητική σύνδεση χωρίς κωλύματα όπως η καθυστέρηση συμπίεσης ή άλλα προβλήματα που προκαλούνται από την απώλεια συμπίεσης.

Ταακουστικά τηςAOC GH200 και GH300 θα είναι διαθέσιμα από τον Μάρτιο 2021 στα 39,90€ και 51,90€, αντίστοιχα.

(Δελτίο Τύπου)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × one =