αρχικηVIRALΤα «μυστικά» της Nike: Πως να κάνεις τα παπούτσια σου να αστράφτουν

Τα «μυστικά» της Nike: Πως να κάνεις τα παπούτσια σου να αστράφτουν

Είναι ένα πρόβλημα… που έχουμε συναντήσει όλοι: Τα καινούργια παπούτσια δεν μένουν καθαρά για πολύ. Και τι μπορείς να κάνεις μετά για να τα επαναφέρεις στην αρχική τους κατάσταση; Η Nike μέσα από το επίσημο site της, παραθέτει μερικά απλά tips.

  1. Στεγνό βούρτσισμα. Απομάκρυνε τυχόν βρομιά από την εξωτερική και την ενδιάμεση σόλα, καθώς και από το επάνω μέρος με μια μαλακή, στεγνή βούρτσα παπουτσιών. Δεν έχεις βούρτσα παπουτσιών; Κανένα πρόβλημα! Μια παλιά οδοντόβουρτσα έχει τα ίδια αποτελέσματα.
  2. Φτιάξε ένα ήπιο διάλυμα καθαρισμού. Ανάμειξε ζεστό νερό με μικρή ποσότητα απορρυπαντικού για τα ρούχα.
  3. Πλύσιμο κορδονιών. Αφαίρεσε τα κορδόνια και καθάρισέ τα χρησιμοποιώντας μια μικρή ποσότητα από το ήπιο διάλυμα καθαρισμού. Τρίψε προσεκτικά τα κορδόνια, ξέπλυνέ τα και μετά στέγνωσέ τα με ένα μαλακό πανί.
  4. Πλύσιμο σόλας. Καθάρισε την εξωτερική και την ενδιάμεση σόλα με το ήπιο διάλυμα καθαρισμού και μια μαλακή βούρτσα. Στέγνωσέ τα με ένα μαλακό πανί.
  5. Πλύσιμο και στέγνωμα. Χρησιμοποίησε το ήπιο διάλυμα καθαρισμού και μια μαλακή βούρτσα ή ένα μαλακό πανί για να καθαρίσεις το επάνω μέρος. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε μια πετσέτα από μικροΐνες ή ένα μαλακό πανί για να στεγνώσεις και να απομακρύνεις όσο το δυνατόν περισσότερη υγρασία και ακαθαρσίες. Επανάλαβε αν χρειάζεται.
  6. Φυσικό στέγνωμα. Άφησε τα παπούτσια να στεγνώσουν σε θερμοκρασία δωματίου.

«Δεν συνιστούμε να βάλεις τα παπούτσια σου σε πλυντήριο ή στεγνωτήριο ή να τα καθαρίσεις με σκληρά προϊόντα καθαρισμού (όπως η χλωρίνη). Για καλύτερα αποτελέσματα, καθάρισε τα sneaker σου μόλις λερωθούν. Στη συνέχεια, δέσε τα κορδόνια σου και βγες έξω» σημειώνει η εταιρία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen + 9 =