αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤα λεωφορεία στην Ιαπωνία αποκτούν θήρες USB

Τα λεωφορεία στην Ιαπωνία αποκτούν θήρες USB

Μπορεί η έλλειψη μπαταρίας στο κινητό και η άμεση ανάγκη επαναφόρτισης να είναι μεταξύ των λεγόμενων «first world problems», όμως έστω και έτσι αποτελεί πρόβλημα για πολλούς. Οι περισσότεροι από εμάς βασιζόμαστε στο κινητό για διάφορες καθημερινές δραστηριότητες.

Πέρα από την επικοινωνία, το κινητό πλέον χρησιμοποιείται από χάρτες, μουσική, μέχρι τραπεζικές συναλλαγές και πληρωμές σε καταστήματα. Επομένως το να μείνεις χωρίς μπαταρία, μπορεί να σου δυσκολέψει αρκετά τη ζωή.

Βεβαίως υπάρχουν τα power banks, αλλά η Ιαπωνία θέλει να κάνει τη ζωή των χρηστών λίγο πιο εύκολη. Ξεκίνησε την τοποθέτηση USB Chargers στα αστικά λεωφορεία. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε δοκιμαστική φάση σε συγκεκριμένα λεωφορεία στο Τόκιο. Λογικά θα επεκταθεί σε όλη τη χώρα, αλλά η πρωτοβουλία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα.

Όπως σχολιάζει το Techblog.gr, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ανάλογες κινήσεις, αλλά μέχρι στιγμής έχουμε δει USB θύρες σε τρένα και αεροπλάνα. Το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε είναι μέσα στα επόμενα χρόνια, το συγκεκριμένο trend να έρθει σε όλα τα μέσα μεταφοράς ανά τον κόσμο. Μέχρι τότε, αρκεστείτε το power bank σας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 + seventeen =