αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα κατάφερε ο φοιτητής από το Πανεπιστήμιο Πατρών που έκανε crowdfunding για να πάει στο MIT

Τα κατάφερε ο φοιτητής από το Πανεπιστήμιο Πατρών που έκανε crowdfunding για να πάει στο MIT

«Odyssey to MIT» ήταν ο τίτλος της καμπάνιας του Οδυσσέα Λαμτζίδη. Και το ταξίδι είχε χαρούμενο τέλος. Ο 22χρονος φοιτητής από το Πανεπιστήμιο Πατρών, ο οποίος έκανε crowdfunding για να πάει στο MIT, τα κατάφερε. Πρόκειται για ένα θέμα που είχε προβληθεί και μέσα από το It’s Possible, με τον 22χρονο να πιάνει τελικά στον στόχο των 9.000 δολαρίων που είχε θέσει στην καμπάνια του, και μάλιστα να «κοιτά» για ακόμα ψηλότερα αφού υπάρχουν ακόμα μερικές ημέρες περιθώριο.

Πως ξεκίνησαν όλα: Ο ίδιος έκανε την αίτηση του MIT Bootcamp on Innovation & Entrepreneurship, ένα εντατικό πρόγραμμα 7 ήμερων (15 ώρες/μερα) με σκοπό την εκπαίδευση των συμμετεχόντων στην επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στις κοινότητες τους, μέσω της καινοτομικής επιχειρηματικότητας.

Στο πρόγραμμα έχουν συμμετάσχει 381 άτομα από 70+ χώρες, από τα οποία έχουν ξεκινήσει παραπάνω από 100 εταιρίες, συγκεντρώνοντας κεφάλαιο της τάξης των $36.000.000.

Κάπως έτσι, ξεκίνησε την δική του ιντερνετική καμπάνια, έτσι ώστε να συλλέξει τα απαιτούμενα χρήματα και να πάει στο ΜΙΤ. Αφού οι συνταξιούχοι γονείς του αδυνατούσαν να καλύψουν το μεγάλο κόστος. Τελικά, η ανταπόκριση του κοινού ήταν μεγάλη και ο Οδυσσέας Λαμτζίδης κοιτά ήδη… προς MIT μεριά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 2 =