αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤα ηχητικά μηνύματα στο messenger γίνονται πιο εύκολα- Έρχονται και άλλες νέες λειτουργίες

Τα ηχητικά μηνύματα στο messenger γίνονται πιο εύκολα- Έρχονται και άλλες νέες λειτουργίες

Πολλά νέα χαρακτηριστικά έρχονται να προστεθούν στις πλατφόρμες της Facebook, Messenger και Instagram. Όσον αφορά το Messenger, μία νέα σειρά δυνατοτήτων θα εκπλήξει τους χρήστες, καθώς θα συναντήσουν τα νέα θέματα «Selene Chat» και την ολοκαίνουργια συλλογή αυτοκόλλητων Star Wars.

Το εξέχον χαρακτηριστικό που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των χρηστών σχετίζεται με τα ηχητικά μηνύματα. Πλέον, προκειμένου να σταλεί ένα ηχητικό μήνυμα, ο χρήστης δεν θα χρειάζεται να έχει παρατεταμένα το δάχτυλο του στο κουμπί εγγραφής, καθώς με τη νέα ενημέρωση αρκεί απλώς να ακουμπήσεις μία φορά το μικρόφωνο στο Messenger και λίαν συντόμως και στο Instagram.

facebook-instagram-new-features-2.jpg

Με την επίσης νέα λειτουργία «Swipe to Archieve», θα επιτρέπεται η εύκολη απόρριψη των μηνυμάτων με ένα γρήγορο «swipe».

Αναφορικά με το Instagram σε iOS και οσονούπω σε Android, οι λάτρεις της πλατφόρμας θα μπορούν να απαντήσουν σε φωτογραφίες και βίντεο με τα δικά τους αρχεία πολυμέσων. Όπως συμβαίνει στο περιβάλλον του Messenger, ο χρήστης του Instagram θα «σύρει» προς τα δεξιά το μήνυμα στο οποίο επιθυμεί να απαντήσει. Κατά αυτόν τον τρόπο, δεν θα χρειαστεί να αναζητήσεις ξανά εντός της συνομιλίας το πονεμένο «διαβάστηκε» αλλά να ελέγξεις τη λίστα των μηνυμάτων σου.

Πηγή: Techgear.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four + 10 =