αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα ελληνικά frozen yogurt, Chillbox, «αποβιβάστηκαν» και στη Νέα Υόρκη

Τα ελληνικά frozen yogurt, Chillbox, «αποβιβάστηκαν» και στη Νέα Υόρκη

Την παρθενική της εμφάνιση στης ΗΠΑ, με κατάστημα στη Νέα Υόρκη και την Time Square, έκανε η ελληνική αλυσίδα frozen yogurt, Chillbox. Το πρώτο κατάστημα της εταιρείας στο πιο πολυσύχναστο μέρος του πλανήτη είναι 26 τ.μ. και υπέγραψε συμφωνία μίσθωσης για 10 χρόνια. To κατάστημα βρίσκεται στο ισόγειο ενός νέου ξενοδοχείου 452 δωματίων το οποίο διαθέτει περί τα 7.000 τετραγωνικά μέτρα εμπορικών χώρων.

Η Chillbox ξεκίνησε τη δραστηριότητα της το 2012, και σε λίγα μόλις χρόνια καταφέρνει να δημιουργήσει τη μεγαλύτερη αλυσίδα ελληνικού frozen yogurt στην Ελλάδα, ενώ δραστηριοποιείται και στο εξωτερικό . Όπως διαβάζουμε στο Economy365.gr, σήμερα διαθέτει δίκτυο με 56 σημεία πώλησης στη χώρα μας και 27 καταστήματα στο εξωτερικό (Κύπρο, Βουλγαρία, Ουγγαρία, Ιταλία, Γαλλία, Αγγλία, Τουρκία, Αμερική, Ρωσία και Σαουδική Αραβία).

Τα θεμέλια μπήκαν με τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος στην Πάτρα, την περίοδο που η ιδέα του frozen yogurt αρχίζει να εμφανίζεται στη χώρα μας, έχοντας ήδη καθιερωθεί ως επιλογή επιδορπίου σε αγορές του εξωτερικού. Η ενθουσιώδης υποδοχή των καταναλωτών ώθησε την εταιρεία σε ρυθμούς που ανέτρεψαν τα αρχικά σχέδια, τα οποία αναπροσαρμόσθηκαν σε σημείο που η ανάπτυξή της ξεπέρασε ακόμη και τα επίπεδα της δημιουργίας ενός νέου καταστήματος ανά μήνα στην Ελλάδα. Στη συνέχεια ακολούθησε και η επέκταση στο εξωτερικό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 3 =