αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤα Ελληνικά Πετρέλαια προσλαμβάνουν μηχανικούς- Που να στείλετε το βιογραφικό σας

Τα Ελληνικά Πετρέλαια προσλαμβάνουν μηχανικούς- Που να στείλετε το βιογραφικό σας

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ένας από τους μεγαλύτερους βιομηχανικούς και εμπορικούς Ομίλους στην Ελλάδα, επιθυμεί να προσλάβει Διπλωματούχους Χημικούς Μηχανικούς για την κάλυψη θέσεων εργασίας στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου, Ελευσίνας και Θεσσαλονίκης.

Απαραίτητα Προσόντα / Προϋποθέσεις:   

  • Δίπλωμα Χημικού Μηχανικού Ανώτατης Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης της ημεδαπής ή αναγνωρισμένος & ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής.
  • Μέλος του ΤΕΕ, έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων πρόσληψης.
  • Άριστη γνώση, γραπτή και προφορική, της αγγλικής γλώσσας (πτυχίο CPE ή αντίστοιχο ή τίτλος σπουδών αγγλόφωνου πανεπιστημίου, με ημερομηνία κτήσης προγενέστερη της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των αιτήσεων πρόσληψης).
  • Άριστη γνώση χρήσης Η/Υ.
  • Για τους άνδρες υποψηφίους, εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων πρόσληψης.
  • Το έτος γέννησης να μην είναι προγενέστερο του 1987.

Χαρακτηριστικά Υποψηφίων:

  • Καλή δυνατότητα επικοινωνίας, πρωτοβουλία, προσαρμοστικότητα & ομαδικό πνεύμα.

Όλα τα ανωτέρω δικαιολογητικά που πιστοποιούν τα απαραίτητα προσόντα/προϋποθέσεις, καθώς και την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων θα πρέπει να υποβάλλονται ηλεκτρονικά ταυτόχρονα με την  υποβολή της  αίτησης πρόσληψης.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να αποδέχονται ότι η πρόσληψή τους τελεί υπό ετήσια δοκιμαστική περίοδο.

Η εντοπιότητα (μόνιμος κάτοικος όμορων Δήμων των Διυλιστηρίων) θα θεωρηθεί συγκριτικό πλεονέκτημα.

Επισημαίνεται ότι η εντοπιότητα θα αποδεικνύεται κατά τη διαδικασία της πρόσληψης με την προσκόμιση (α) Βεβαίωσης μόνιμης κατοικίας από τον όμορο Δήμο, (β) Πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης από τον όμορο Δήμο, (γ) Λογαριασμού ΔΕΗ ή ΟΤΕ και (δ) αντίγραφου φορολογικής δήλωσης.

Οι υποψήφιοι, που πληρούν τα απαραίτητα προσόντα/προϋποθέσεις της προκήρυξης, θα υποβληθούν σε τεστ ικανοτήτων και αγγλικής γλώσσας.

Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση πρόσληψης, συνοδευόμενη από πρόσφατη φωτογραφία τους και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στη διεύθυνση: http://www.helpe.gr (ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ/ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ), ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων πρόσληψης ορίζεται η Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Προσοχή: Κατά τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης πρόσληψης, επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι υποχρεωτικά θα πρέπει :

  • Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν, ηλεκτρονικά και μόνο, τη συγκεκριμένη αίτηση πρόσληψης.
  • Να συμπληρώσουν ΟΛΑ τα πεδία με την ένδειξη του αστερίσκου (*).
  • Να επισυνάψουν, ηλεκτρονικά και μόνο, όλα τα δικαιολογητικά που πιστοποιούν τα απαραίτητα προσόντα/προϋποθέσεις, καθώς και την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων, σε ψηφιακή μορφή.
  • Οι υποψήφιοι έχουν το δικαίωμα να υποβάλλουν αίτηση μόνο για έναν κωδικό θέσης.
  • Δεν θα γίνουν αποδεκτές αιτήσεις που θα υποβάλλονται με άλλο τρόπο εκτός του ηλεκτρονικού τρόπου που περιγράφεται ανωτέρω.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, οι αιτήσεις πρόσληψης θα θεωρούνται άκυρες.

Οι υποψήφιοι, που θα υποβάλουν αίτηση πρόσληψης χωρίς να πληρούν όλα τα παραπάνω αναφερόμενα απαραίτητα προσόντα/προϋποθέσεις της θέσης ή σε περίπτωση ακύρωσης της αίτησής τους λόγω των προαναφερόμενων, δε θα λάβουν  ειδοποίηση από την Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × four =