αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Τα δύο σπουδαιότερα πράγματα που κάνουν οι leaders»: Μια ιδρύτρια παραθέτει την άποψη της μέσα σε 44 δευτερόλεπτα

«Τα δύο σπουδαιότερα πράγματα που κάνουν οι leaders»: Μια ιδρύτρια παραθέτει την άποψη της μέσα σε 44 δευτερόλεπτα

Ο leader σε κάθε επιχείρηση, παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο, για το αν αυτή θα φτάσει στην επιτυχία. Είναι ο άνθρωπος που συνήθως έχει την αρχική ιδέα, έχει το όραμα και πρέπει να μεταφέρει αυτό το όραμα και την καθοδήγηση στην ομάδα του. Έτσι ώστε όλοι μαζί να αναπτύξουν την εταιρία.

Ενώ αυτή είναι μια μεγάλη συζήτηση, η Angie Morgan κάνει τα πράγματα πιο συγκεκριμένα. Η ίδια είναι ιδρύτρια της αμερικανικής εταιρίας, Lead Star. Στο παραπάνω βίντεο, διάρκειας μόλις 44 δευτερολέπτων, παραθέτει τα δύο σπουδαιότερα πράγματα που πρέπει να κάνουν οι leaders.

Ποια είναι αυτά; Πρώτον, το να μπορούν να επηρεάζουν τα αποτελέσματα και δεύτερον να εμπνέουν τους άλλους. «Θυμήσου ότι η ηγεσία είναι μια επιλογή», λέει η Angie Morgan. Και εξηγεί ότι πάντα έχεις τις επιλογές για να εμπνεύσεις τους άλλους σε ένα δωμάτιο. Μπορείς ακόμα να προτείνεις… και ένα διάλειμμα για καφέ, αν αυτό θα βελτιώσει το κλίμα.

Είναι σημαντικό, όχι μόνο να έχεις εσύ καλή ψυχολογία ως leader, αλλά να το μεταφέρεις αυτό και στους άλλους στην ομάδα. Υπάρχουν ευκαιρίες κάθε ημέρα για αν το πετύχεις. Δείτε όλες τις συμβουλές της Morgan, στο παραπάνω βίντεο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − 9 =