αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤα δύο νέα ξενοδοχεία που θα ανοίξει ο αμερικανικός όμιλος Radisson στην Αθήνα

Τα δύο νέα ξενοδοχεία που θα ανοίξει ο αμερικανικός όμιλος Radisson στην Αθήνα

Επεκτείνει σημαντικά  την παρουσία του την ξενοδοχειακή αγορά της Αθήνας ο όμιλος της Radisson Hotel Group, με δύο νέες μονάδες στο pipeline για τους επόμενους μήνες.

Η πρώτη επένδυση, που εκτιμάται στα 30 εκατομμύρια ευρώ, αφορά στη μετατροπή ενός παλιού κτηρίου γραφείων δίπλα στην Μητρόπολη Αθηνών σε συγκρότημα serviced apartments. Η μονάδα θα ονομαστεί “Radisson RED Mitropoleos Square Athens” και προγραμματίζεται να ανοίξει κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2023.

Σύμφωνα με τη Radisson, η μονάδα θα διαθέτει 100 δωμάτια και 150 τ.μ. χώρο συναντήσεων και γυμναστήριο. Στο ισόγειο του κτηρίου θα βρίσκεται εστιατόριο με θέα την πλατεία, ενώ παράλληλα θα διαθέτει roof top bar – εστιατόριο με θέα την Ακρόπολη. Σημειώνεται πως το brand Radisson Red έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Η δεύτερη ξενοδοχειακή τοποθέτηση του αμερικανικού ομίλου στην πρωτεύουσα είναι στην οδό Βουκουρεστίου, το “The Social Kolonaki Athens Hotel”, μέλος της Radisson Individuals, που ανοίγει τις πύλες του τον ερχόμενο Νοέμβριο, και αποτελεί μια νέα προσθήκη στο διευρυμένο ξενοδοχειακό portfolio του Ομίλου Radisson Individuals στην ελληνική αγορά.

Η νέα μονάδα, που θα αποτελέσει το πρώτο branded ξενοδοχείο στη συγκεκριμένη οδό, αναπτύσσεται σε κτίριο της δεκαετίας του 1960, το οποίο στο παρελθόν στέγαζε υπηρεσίες του Δημοσίου. Διαθέτει 24 δωμάτια και σουίτες, συμπεριλαμβανομένης μιας προεδρικής σουίτας, καθώς και χώρους privet dining.

Πηγή: Capital.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 + 11 =