αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤα ασύρματα ακουστικά της Xiaomi που κοστίζουν μόλις 9,50 ευρώ

Τα ασύρματα ακουστικά της Xiaomi που κοστίζουν μόλις 9,50 ευρώ

Αν ψάχνεις οικονομικά ασύρματα ακουστικά, τότε τα «Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 Bluetooth» είναι μια καλή επιλογή.

Τα Xiaomi MI True Wireless Earbuds Basic 2 είναι ασύρματα ακουστικά με τεχνολογία bluetooth 5.0, είναι μικρά σε μέγεθος και δίνουν την δυνατότητα στον χρήστη να τα έχει πάντα μαζί του σε όλες τις δραστηριότητές του. Έτσι λοιπόν ο χρήστης μπορεί με εύκολο τρόπο και πολύ γρήγορα να ελέγξει την μουσική του μέσω του πάνελ αφής που διαθέτουν χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσει το κινητό του τηλέφωνο. Η εξαιρετική τους ποιότητα χαρίζει την πλούσια ηχομόνωση που χρειάζεται για να αποφεύγονται οι εξωτερικοί θόρυβοι. Τα Xiaomi MI True Wireless Earbuds Basic 2 διαθέτουν μεγάλη μπαταρία που σου επιτρέπει να ακούς την αγαπημενή μουσική για έως και τέσσερις ώρες ενώ αν απαιτηθεί με την χρήση του ενός ακουστικού η διάρκεια της μπαταρίας αγγίζει τις πέντε ώρες ενώ η αναμονή μπορεί να φτάσει τις δώδεκα ώρες.

Κατασκευαστής: XIAOMI. Σειρά προϊόντων: Wireless Earbuds Basic. Τύπος: Ακουστικά – ασύρματα. Τύπος ακουστικών: Ενδώτια, ασύρματα με επιλογή χρήσης ενός ή και των δύο μαζί. Έξοδος ήχου: Στερεοφωνικός. Εύρος ζώνης απόκρισης: 20 – 20000 Hz. Τρόπος λειτουργίας μικροφώνου: Μονοφωνικό. Συνδεσιμότητα: Bluetooth v5.0. Εμβέλεια: 10μ. Πρωτόκολλα: HFP / A2DP / HSP / AVRCP Βάρος: 35,4g (θήκη και ακουστικά). Χρώμα: Μαύρο. Απάντηση δεύτερης κλήσης / εναλλαγή μεταξύ κλήσεων: Ναί. Εναλλαγή μεταξύ των ακουστικών και της συσκευής: Ναι. Απόρριψη κλήσης:: Ναι.

Όπως βλέπουμε στο Skroutz, στην Ελληνική αγορά μπορείς να τα βρεις σε τιμές που ξεκινούν από τα 9,50 ευρώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × two =