αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤαξιδιωτικές δωροεπιταγές μπορείς να βρεις πλέον στο επίσημο site της Ryanair

Ταξιδιωτικές δωροεπιταγές μπορείς να βρεις πλέον στο επίσημο site της Ryanair

Δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι ένα ταξίδι είναι το καλύτερο δώρο. Αυτό φαίνεται ότι το έχει καταλάβει καλά η Ryanair. Η Ryanair αποκάλυψε ρεκόρ πωλήσεων δωροεπιταγών πέρυσι τα Χριστούγεννα μέσα από το site της, με ακόμα περισσότερους πελάτες να προτιμούν να δωρίσουν ένα ταξίδι από ένα υλικό αγαθό.

Τα στατιστικά από τις περσινές πωλήσεις δωροεπιταγών της Ryanair έδειξαν ότι:

  • 50% όλων των δωροεπιταγών αγοράζονται την εβδομάδα των Χριστουγέννων
  • 25%  των Ιρλανδών κάνουν τις αγορές τους την παραμονή των Χριστουγέννων
  • Οι Γερμανοί είναι οι πιο οργανωμένοι με πάνω από τις μισές αγορές να γίνονται πριν τον Δεκέμβρη
  • Οι πελάτες από το Ηνωμένο Βασίλειο ξόδεψαν τα περισσότερα σε δωροεπιταγές – δαπανόντας 15% παραπάνω χρήματα.

Οι δωροεπιταγές της Ryanair είναι πλέον σε προσφορά, μόνο στο Ryanair.com, και οι πελάτες μπορούν να προσφέρουν ένα ταξίδι στους αγαπημένους τους, σε πάνω από 200 προορισμούς.

Οι δωροεπιταγές ξεκινούν από 25€, και μπορείτε να γράψετε σε αυτές το προσωπικό μήνυμα της επιλογής σας. Επίσης είναι ένας τέλειος τρόπος οι επιχειρήσεις να δώσουν ένα αφορολόγητο δώρο στους εργαζομένους τους αυτά τα Χριστούγεννα.

Ο Robin Kiely της Ryanair δήλωσε:

“Πέρισυ τα Χριστούγεννα οι δωροεπιταγές μας έκαναν χαμό, και αναμένουμε φέτος να είναι ακόμα πιο δημοφιλείς.  Το δίκτυο μας έχει επεκταθεί και οι τιμές μας είναι ακόμα πιο χαμηλές όποτε οι πελάτες μπορούν πλέον να κάνουν ένα απίθανο δώρο, προσφέροντας ένα ταξίδι σε πάνω από 200 προορισμούς στην Ευρώπη και την Βόρειο Αφρική. Οι δωροεπιταγές ξεκινούν από 25€ για το διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο της Ryanair οπότε συνδεθείτε άμεσα και κάντε ένα ταξίδι δώρο σήμερα, μόνο στην Ryanair.com”

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight − seven =