αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέσσερις ιδέες για να αποκτήσετε ένα έξτρα εισόδημα το 2023: Εξηγεί ένας businessman με 350.000 followers στο Linkedin

Τέσσερις ιδέες για να αποκτήσετε ένα έξτρα εισόδημα το 2023: Εξηγεί ένας businessman με 350.000 followers στο Linkedin

Ένα ενδιαφέρον post έκανε στο Linkedin ο επιχειρηματίας και επενδυτής, Justin Welsh. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ίδιος έχει πάνω από 350.000 ακολούθους στο Linkedin και αναρτά συνεχώς νέο υλικό.

Τώρα παραθέτει 4 τρόπους για να αποκτήσετε ένα έξτρα εισόδημα το 2023. Πρόκειται μάλιστα για ιδέες που δεν απαιτούν ενασχόληση πάνω από 40 ώρες την εβδομάδα, όπως σημειώνει ο ίδιος.

1. Coaching ή συμβουλευτικές υπηρεσίες

Μπορείς να ξεκινήσεις με χαμηλό κόστος. Επιπλέον μπορείς να χρεώνεις Χ2 ή Χ5 το ποσό που βγάζεις τώρα -ανά ώρα- στην πρωινή δουλειά σου.

2. Δημιουργήστε ένα online μάθημα

Οι άνθρωποι μπορούν να αγοράσουν τα μαθήματα 24/7, ενώ έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα ωραίο affiliate program που οδηγεί σε ακόμη περισσότερες πωλήσεις. Θυμήσου και την συνέντευξη: «Έφτιαξα ένα online μάθημα και τώρα έχω παθητικό εισόδημα από αυτό»: Ο Κωνσταντίνος Ξέρας εξηγεί πως να το κάνεις και εσύ.

3. Δημιουργήστε μια κοινότητα επί πληρωμή

Η δημιουργία ενός χώρου όπου μπορούν να συγκεντρώνονται άτομα με παρόμοια ενδιαφέροντα βελτιώνει τo brand σας, χτίζει εμπιστοσύνη και εμβαθύνει τις σχέσεις. Αυτό βοηθά στην ανάπτυξη του κοινού σας και στη δημιουργία της επιχείρησής σας. Χτίστε σωστά την κοινότητα και είναι το πιο ισχυρό από όλα αυτά τα projects (αλλά το πιο δύσκολο).

4. Ξεκινήστε ένα συνδρομητικό email

Μπορεί να αναπτυχθεί πολύ καλά. Καθώς η βάση πελατών μεγαλώνει, ο όγκος δουλειάς παραμένει γενικά ο ίδιος, πράγμα που σημαίνει ότι κερδίζετε περισσότερα χρήματα χωρίς πολλή επιπλέον εργασία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two + seventeen =