αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέσσερις ελληνικές εταιρίες μπήκαν στην λίστα των Financial Times με τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στην Ευρώπη

Τέσσερις ελληνικές εταιρίες μπήκαν στην λίστα των Financial Times με τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στην Ευρώπη

Οι Financial Times παρουσίασαν την φετινή λίστα με τις 1.000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στην Ευρώπη. Εκεί βλέπουμε μάλιστα και 4 ελληνικές εταιρίες.

Συγκεκριμένα, μέσα στην λίστα « FT 1000: Europe’s Fastest Growing Companies» βλέπουμε τις Watt And Volt (204), Novastar(475), Ballian Techniki(773) και Cream Team (965).

Είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά κατά την οποία τα δεδομένα που συλλέγονται από τη Statista καταρτίζουν τη λίστα κατάταξης FT 1.000 με τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη. Η αξιολόγηση για το 2020 έγινε με βάση τον ετήσιο ρυθμό αύξησης των εσόδων τους, μεταξύ του 2015 και του 2018.

Υποψήφιες ήταν δεκάδες χιλιάδες εταιρείες που έπειτα από πολλούς μήνες έρευνας και με βάση τα στοιχεία από δημόσιες πηγές αλλά και τις βάσεις δεδομένων των ίδιων των εταιρειών, επιλέχθηκαν οι 1.000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη για το 2020.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty + nine =