αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤέσσερις απλές κινήσεις για να «χτίσεις» ένα δυνατό business προφίλ στο Linkedin

Τέσσερις απλές κινήσεις για να «χτίσεις» ένα δυνατό business προφίλ στο Linkedin

Το Linkedin είναι ο καλύτερος digital τρόπος για να βρεις την επόμενη θέση εργασίας σου. Και όχι μόνο αυτό. Μπορείς να δικτυωθείς, αλλά και να αναπτύξεις την επιχείρηση σου, κάνοντας πωλήσεις ή συλλέγοντας κοινό. Στο παρακάτω βίντεο, o digital marketer και συνιδρυτής της Crazy Egg, Neil Patel, παραθέτει 4 απλά tips για να δημιουργήσεις ένα καλό B2B προφίλ στο Linkedin.

1# Δημοσίευσε περιεχόμενο. Μπορείς να γράψεις ένα μέρος ενός άρθρου σου στο Linkedin, και στην συνέχεια με την σημείωση «διαβάστε περισσότερα» να παραπέμπεις τους χρήστες στο site σου.

2# Γίνε αναλυτικός. Γράψε κάθε επαγγελματική πληροφορία που σε αφορά, στο προφίλ σου. Προϋπηρεσία, skills, πτυχία και φυσικά τα προϊόντα που πουλάς.

3# Χρησιμοποίησε το Linkedin inMail. Ναι είναι συνδρομητικό. Αλλά δεν κοστίζει ακριβά. Και σου επιτρέπει να στείλεις μήνυμα στον οποιοδήποτε, ακόμα κι αν δεν είναι μέσα στις επαφές σου.

4# Λάβε skills endorsements και συστάσεις. Είναι σημαντικό να μιλούν οι άλλοι με καλά λόγια για εσένα. Είναι κάτι που μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις σου, και να σου δώσει παραπάνω κύρος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six − 3 =