αρχικηVIRALΤέσσερα cafe που έχουν θέα στην Ακρόπολη. Και αξίζει να πιεις τον καφέ σου εκεί

Τέσσερα cafe που έχουν θέα στην Ακρόπολη. Και αξίζει να πιεις τον καφέ σου εκεί

Είναι όλα στο κέντρο της Αθήνας και έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. ‘Η μάλλον δύο κοινά χαρακτηριστικά. Βρίσκονται σε κάποιον ψηλό όροφο ή ταράτσα και έχουν θέα στην Ακρόπολη. Τέσσερα τέτοια cafe θα δεις παρακάτω. Είναι μαγαζιά που έχουν έντονη κινητικότητα σχεδόν κάθε ημέρα, και αξίζει να πιεις τον καφέ σου εκεί. Ειδικά τις ημέρες που ο καιρός είναι πιο ηλιόλουστος.

Να σημειώσουμε βέβαια ότι τα συγκεκριμένα cafe δεν είναι ιδανικά για κάποιον που θέλει π.χ. να δουλέψει από το laptop του (έχουμε φτιάξει παλαιότερα τέτοιες λίστες), αφού συνήθως υπάρχει αρκετή «φασαρία». Επίσης, τα περισσότερα από αυτά τα μαγαζιά δεν έχουν ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Είπαμε: Έχεις θέα στην Ακρόπολη, μην τα θέλεις όλα δικά σου.

360 Μοίρες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Ακριβώς έξω από τον σταθμό του μετρό και Ηλεκτρικού στο Μοναστηράκι. Έχεις θέα από ψηλά, τόσο προς Ακρόπολη όσο και προς την πλατεία. Συνήθως έχει χαλαρή μουσική, αρκετό κόσμο και έχεις επίσης την επιλογή της ταράτσας.

City Zen

http://youthspot.eu/wp-content/uploads/2015/11/cityzen3.jpg

Λίγο πιο κάτω από την πλατεία του Μοναστηρακίου. Επίσης πάντα έχει κινητικότητα. Μπορείς να κάτσεις μέσα αν ο καιρός είναι κρύος, ενώ υπάρχει και χώρος έξω για τις πιο θερμές ημέρες.

 

Chocolat

https://www.travelstyle.gr/wp-content/uploads/2017/04/chocolat-royal-athina.jpg

Πάμε λίγο πιο κάτω. Στο Θησείο. Στο Chocolat το περιβάλλον είναι συνήθως λίγο πιο ήσυχο. Έχεις επίσης θέα στην Ακρόπολη. Το ιδανικότερο είναι να κάτσεις στην ταράτσα του.

 

A For Athens

https://aforathens.com/wp-content/uploads/2018/10/restaurant-bar-1728x1080.jpg

Γνωστό στους περισσότερους. Ψηλά, ωραία θέα, πάνω στην πλατεία του Μοναστηρακίου. Και εδώ βέβαια, να σημειώσουμε ότι οι τιμές είναι αρκετά «τσιμπημένες».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − three =