αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέσσερα blogs ψηφιακών νομάδων που αξίζει να παρακολουθείς

Τέσσερα blogs ψηφιακών νομάδων που αξίζει να παρακολουθείς

Σε προηγούμενο άρθρο γράφαμε για 13 εταιρίες που σου επιτρέπουν να δουλεύεις remote από οπουδήποτε. Και κάνουν τώρα προσλήψεις. Η τάση που γιγαντώθηκε μέσα την πανδημία καλά κρατεί: Πολλές δουλειές μπορούν πλέον να γίνουν remote, και αυτό δίνει τη δυνατότητα σε πολλούς ανθρώπους να εργάζονται από το laptop τους ενώ παράλληλα ταξιδεύουν.

Αν είσαι digital νομάς ή αν σκέφτεσαι να μπεις σε αυτό το μοντέλο εργασίας, η παρακάτω λίστα μπορεί να σου φανεί χρήσιμη. Είναι 4 blogs ψηφιακών νομάδων που μπορείτε να διαβάσετε για να μάθετε τα πάντα για τον τρόπο ζωής του ψηφιακού νομαδισμού. Αυτοί που τα έχουν ήδη καταφέρει, παραθέτουν τις εμπειρίες και τις συμβουλές τους.

1. Alajode

Digital nomad blogger A La Jode

Η Jodie είναι μια Βρετανίδα ψηφιακός νομάς και επιτυχημένη blogger που άφησε την τέλεια ζωή της στο Λονδίνο για να εξερευνήσει τον κόσμο. Δεν μοιράζεται μόνο πληροφορίες για τον top ταξιδιωτικό εξοπλισμό της, αλλά δίνει και ταξιδιωτικές συμβουλές που μπορούν να είναι χρήσιμες για κάθε ταξιδιώτη.

2. Anna Everywhere

Digital nomad blogger Anna Everywhere

Η Αnna Karsten είναι expert των social media, blogger, ψηφιακός νομάς και traveler. Ως blogger, αποκαλεί τον εαυτό της «Anna Everywhere». Μοιράζεται τις καλύτερες συμβουλές και κόλπα για να γίνεις ψηφιακός νομάς, να κερδίσεις χρήματα στο διαδίκτυο, ενώ δίνει και τις καλύτερες προτάσεις της για αμέτρητα μέρη σε όλο τον κόσμο. Έχει συνεργαστεί με διεθνώς γνωστά brands, όπως οι New York Times, το CNN, το Forbes, ακόμη και το National Geographic.

3. Chris The Freelancer

Freelance digital nomad blogger

Ο Chris The Freelancer είναι ειδικός στο coding, ψηφιακός νομάς καιfreelanccer που έζησε και εργάστηκε σε πολλές χώρες όπως η Αυστραλία, η Ταϊλάνδη και το Ηνωμένο Βασίλειο. Στο ιστολόγιό του, μοιράζεται χρήσιμες συμβουλές για να γίνει επιτυχημένος επιχειρηματίας, να βρεις projets στο Upwork και να μάθεις να γράφεις κώδικα. Ακου και το podcast του.

4. Nomadic Matt

Αν έχετε ξεψαχνίσει ταξιδιωτικές συμβουλές ή συμβουλές για ψηφιακούς νομάδες, πιθανότατα έχετε δει το ιστολόγιο του Nomadic Matt. Είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και γνωστούς ταξιδιωτικούς bloggers εκεί έξω. Παραθέτει tips που αφορούν το πως να φτιάξεις ένα blog, μέχρι το πως να οργανώσεις το μπάτζετ σου. Έχει παρουσία σε μεγάλα ΜΜΕ όπως τα National Geographic, BBC, CNN, The Guardian, και New York Times.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο νησί που δεν χρειάζεσαι αυτοκίνητο: Πως είναι να δουλεύεις με το laptop σου από τις Σπέτσες

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × one =