αρχικηVIRALΤέσσερα ψυχολογικά τρικ για να διαχειριστείς αμήχανες καταστάσεις

Τέσσερα ψυχολογικά τρικ για να διαχειριστείς αμήχανες καταστάσεις

Όλοι έχουμε βρεθεί σε αμήχανες καταστάσεις. Είτε στην επαγγελματική μας ζωή. Δες παρακάτω μερικά χρήσιμα κόλπα για να ξεφύγεις από την αμηχανία με τους καλύτερους τρόπους.

1) Εάν είσαι νέο μέλος σε μια ομάδα

Όταν συμμετέχεις σε μια νέα ομάδα, είναι φυσιολογικό να μην είσαι σίγουρος για το πώς αισθάνονται για σένα. Ωστόσο, μπορείς να ελέγξεις τη γλώσσα του σώματος τους. Εάν ενδιαφέρονται για εσένα, τα πόδια τους θα είναι στραμμένα προς εσένα και όχι απλά τα κεφάλια τους. Μπορείς να καταλάβεις αν η παρουσία σου δεν είναι ευπρόσδεκτη, παρατηρώντας αν τοποθετούν τα πόδια τους μακριά από σένα.

2) Εάν είσαι σε έναν καυγά

Ακόμα κι αν κάποιος σου φωνάζει, να παραμείνεις ψύχραιμος και να μιλήσεις ήρεμα. Όταν αισθάνεσαι ότι ο άλλος δεν σου απαντά και εξακολουθεί να φωνάζει δυνατά, απλά περίμενε και κράτησε τη φωνή σου ήρεμη. Μετά από λίγο, η ειρηνική σου προσέγγιση θα τον επηρεάσει και θα σταματήσει να φωνάζει.

3) Αν δεν παίρνεις την απάντηση που θέλεις

Όταν κάνεις μια ερώτηση σε κάποιον ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος για να πάρεις την απάντηση που χρειάζεσαι, ειδικά αν είναι δύσκολη ή ενοχλητική για το άλλο άτομο. Αλλά μην αφήσεις αυτήν την άρνηση να σε κάνει να σταματήσεις. Μείνε σιωπηλός, κοιτάξε το άλλο πρόσωπο στα μάτια και αφήσε το να συνεχίσει να μιλάει. Θα πάρεις τελικά την απάντησή σου.

4) Αν αισθάνεσαι ότι σε παρακολουθούν

Εάν αισθάνεσαι ότι σε παρακολουθούν σε κάποιο χώρο με κόσμο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα πραγματικά απλό τέχνασμα για να βεβαιωθείς. Απλά χασμουρήσου! Βεβαιώσου ότι είσαι σε θέση να σε δουν και να το δοκιμάσεις. Αν σε παρακολουθεί, πραγματικά, κάποιος, θα χασμουρηθεί επίσης και θα είσαι σε θέση να τον εντοπίσεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 4 =