αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέσσερα σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος υποκρίνεται ότι σε συμπαθεί

Τέσσερα σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος υποκρίνεται ότι σε συμπαθεί

Όλοι θέλουμε να είμαστε συμπαθείς και αγαπητοί. Αλλά πως μπορούμε να καταλάβουμε αν κάποια συμπάθεια που βγάζει κάποιος προς τα εμάς, είναι πραγματική;

Υπάρχουν στιγμές που νομίζεις ότι κάποιος σε αγαπά και σε νοιάζεται και θα είναι εκεί σε δύσκολες στιγμές, μέχρι που αποκαλύπτει την αληθινή του προσωπικότητα. Έχει να κάνει με την ψεύτικη συμπάθεια. Μπορεί δηλαδή κάποιος να δείχνει ότι σε συμπαθεί, αλλά να υποκρίνεται.

Εδώ είναι μερικά σημάδια που πρέπει να σε προβληματίσουν. Αν δεις κάποια από αυτά, τότε μάλλον ο άνθρωπος που έχεις απέναντι σου δεν σε συμπαθεί. Απλά υποκρίνεται ότι σε συμπαθεί.

Υπερβολικά φιλικός από την αρχή

Οι άνθρωποι που είναι ψεύτικοι για τα περισσότερα πράγματα, συμπεριλαμβανομένης της συμπάθειας που δείχνουν, θα είναι πολύ ευγενικοί όταν τους συναντήσετε για πρώτη φορά. Θα σας πουν οτιδήποτε θέλετε να ακούσετε. Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που το κάνουν αυτό, και είναι απίστευτα δύσκολο να ξεχωρίσεις το αληθινό από το ψεύτικο.

Βοηθούν… για να φανούν

Υπάρχουν και αυτοί που προμοτάρουν συνεχώς το «πόσο πολύ βοηθούν τους ανθρώπους». Όταν θα κάνουν μια «καλή πράξη», θα βρουν έναν τρόπο για να το κοινοποιήσουν, είτε από στόμα σε στόμα, είτε online. Μιλούν συνέχεια στα social media για τη βοήθεια που δίνουν εδώ και εκεί. Και εδώ είναι ένα τεστ: Ζητήστε τους να βοηθήσουν σε κάτι χωρίς να «φανούν» και θα βρουν μια δικαιολογία για να μην να βοηθήσουν.

Ακούγονται σαν… ευχετήρια κάρτα

Οι άνθρωποι που προσποιούνται ότι νοιάζονται για τα συναισθήματα των άλλων συχνά ακούγονται σαν αυτές τις κλισέ… ευχετήριες κάρτες ή τα quotes που βλέπετε στο διαδίκτυο. Παίρνουν αυτά τα ρητά και τα χρησιμοποιούν σε κανονικές συνομιλίες σε μια προσπάθεια να αποδείξουν ότι ενδιαφέρονται. Προσφέρουν αυτές τις μικρές συμβουλές με χαμόγελο, ελπίζοντας ότι έχουν γίνει ο ήρωας στα μάτια των θεατών.

Δεν έχουν οπτική επαφή

Οι φίλοι, οι σύντροφοι, τα μέλη της οικογένειας κ.λπ. μπορούν να έχουν οπτική επαφή όταν νοιάζονται για εσάς. Όταν τα πράγματα πάνε στραβά και χρειάζεστε υποστήριξη και παρηγοριά, σας κοιτούν κατευθείαν στα μάτια και σας υπενθυμίζουν ότι δεν είστε μόνοι. Αλλά οι άνθρωποι που προσποιούνται ότι σας συμπαθούν, δεν μπορούν να κρατήσουν οπτική επαφή για πολύ. Συνήθως αρχίζουν να κοιτάζουν γύρω τους και να αλλάζουν θέμα όταν υποφέρεις. Αυτό συμβαίνει γιατί βαθιά μέσα τους, δεν τους ενδιαφέρει αυτό, και υπάρχει ένα κομμάτι τους που κρυφά ανακουφίζεται που δεν τα πάτε καλά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − 15 =