αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέσσερα σημάδια που δείχνουν ότι εμπιστεύεσαι το λάθος άτομο

Τέσσερα σημάδια που δείχνουν ότι εμπιστεύεσαι το λάθος άτομο

Οι ανθρώπινες σχέσεις και επαφές είναι βασικό κομμάτι της ζωής μας. Και υπάρχει πάντα μια στιγμή που πρέπει να το εμπιστευτείτε κάποιον. Είναι όμως το Χ άτομο το κατάλληλο;

Tο να εμπιστευτείς το λάθος άτομο μπορεί να κάνει την κατάστασή σου ακόμα χειρότερη από ό,τι ήταν πριν.

Εάν μιλάτε σε κάποια άτομα για τα προβλήματά σας, μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι πληροφορίες σας διαδίδονται. Κάποιος τον οποίο έχετε εμπιστευτεί, έχει μιλήσει σε άλλα άτομα για τα προβλήματά σας.

Αλλά τι μπορείς να κάνεις για να μην την πατήσεις; Εδώ είναι 4 σημάδια που δείχνουν ότι εμπιστεύεσαι το λάθος άτομο.

1# Κουτσομπολεύει άλλους. Εάν εμπιστεύεσαι κάποιον που μιλάει αρνητικά για τους άλλους, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνει κάτι αντίστοιχο και για εσένα, σε άλλες συζητήσεις. Σύντομα, αυτό που του είπατε μπορεί να κοινοποιηθεί σε κάποιον άλλο. Θυμηθείτε αυτή την απλή φράση: «Αν σου μιλήσουν για άλλους, θα μιλήσουν σε άλλους για σένα».

2# Αλλάζει θέμα. Μπορεί να μιλάτε με το λάθος άτομο για τα προβλήματά σας, αν αλλάζει συνεχώς θέμα. Η πρόθεση τους είναι απλή: Προσπαθούν να επαναφέρουν την προσοχή από τα προβλήματα σας σε κάτι που τους συνέβη.

3# Δεν είναι καλός ακροατής. Πολλοί άνθρωποι δεν θέλουν να ακούσουν ουσιαστικά. Ο,τι και να τους πεις, θα απαντήσουν κάτι του στιλ: «Ναι, αυτό είναι τρομερό. Μου θυμίζει αυτή κάτι παρόμοιο που μου συνέβη κάποτε». Στη συνέχεια προχωρούν για να μιλήσουν για τον εαυτό τους. Ναι, το να εμπιστεύεσαι αυτόν τον τύπο ανθρώπου δεν θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Σίγουρα δεν θα βρεις λύση εδώ.

4# Η γλώσσα του σώματος κάτι δείχνει. Η γλώσσα του σώματός τους, μεταφέρει το αντίθετο από αυτό που σας λένε. Μπορεί να λένε θετικά πράγματα ως απάντηση στο πρόβλημα σας, αλλά μπορεί επίσης να δυσκολεύονται να κρατήσουν οπτική επαφή μαζί σας. Μπορεί να πουν ότι σας υποστηρίζουν, αλλά δεν μπορούν να καθίσουν στη θέση τους, και δείχνουν σαν να ανυπομονούν να φύγουν. Θα παρατηρήσετε αυτά τα πράγματα όλο και περισσότερο καθώς προσπαθείτε να τους μιλήσετε. Αλλά προσέξτε, μην τους μιλάτε πολύ γιατί μάλλον είναι το ίδιο άτομο που δεν θα κρατήσει ούτε τα μυστικά σας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + sixteen =