αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέσσερα σημάδια για να εντοπίσεις ένα άτομο που προσποιείται ότι σε συμπαθεί αλλά εύχεται την αποτυχία σου

Τέσσερα σημάδια για να εντοπίσεις ένα άτομο που προσποιείται ότι σε συμπαθεί αλλά εύχεται την αποτυχία σου

Οι φιλίες είναι σημαντικές στη ζωή μας. Αλλά να είστε προσεκτικοί: Μπορεί να υπάρχουν άτομα στον κοινωνικό σας κύκλο που εύχονται κρυφά την αποτυχία σας.

Υπάρχουν εκείνοι οι φίλοι που προσποιούνται ότι σας συμπαθούν και εν τω μεταξύ ελπίζουν ότι θα αποτύχετε. Αν και μπορεί να είναι δύσκολο να τους ξεχωρίσετε, αν κοιτάξετε προσεκτικά, μπορείτε να δείτε τα σημάδια. Εδώ είναι 4 από αυτά.

Υπερβολικά ανταγωνιστικοί

Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να είσαι λίγο ανταγωνιστικός με τους φίλους ή τους συναδέλφους σου. Ωστόσο, αν έχετε κάποιον στον κοινωνικό σας κύκλο που ανταγωνίζεται συνεχώς εναντίον σας, πιθανότατα δεν θέλει να πετύχετε στη ζωή. Δώστε προσοχή σε εκείνο το άτομο ή τα άτομα που προσπαθούν πάντα να «υπερκαλύψουν» τα επιτεύγματά σας. Πραγματικά δεν θέλουν να κερδίσεις σε τίποτα.

Ενθάρρυνση της κακής συμπεριφοράς σας

Ας είμαστε ειλικρινείς, όλοι έχουμε ορισμένες κακές συμπεριφορές. Αλλά οι κακοπροαίρετοι τύποι ενθαρρύνουν την πιο… σκοτεινή μας πλευρά, και αυτό συμβαίνει συνήθως για δύο λόγους: Οι αρνητικές μας ενέργειες είναι διασκεδαστικές (σκέψου τι γίνεται όταν είσαι μεθυσμένος) ή τους αρέσει να μας βλέπουν να αποτυγχάνουμε.

Δεν σε υποστηρίζουν ποτέ

Υπάρχει επίσης ένα άλλο σημάδι ενός κακού τύπου που μπορεί να μην είναι τόσο προφανές όσο τα άλλα. Μερικοί φίλοι μπορεί να μην είναι αισθητά κακοί ή τοξικοί, αλλά μπορεί απλώς να μην νοιάζονται για εσάς.

Ένα σημάδι είναι ότι δεν σας υποστηρίζουν ποτέ. Στην πραγματικότητα, η έλλειψη υποστήριξης θα μπορούσε να είναι σιωπηλή δυσαρέσκεια. Ναι, παρατηρούν την προσπάθειας σας, αλλά είναι ζηλιάρηδες και έτσι αρνούνται να σας βοηθήσουν και να χαρούν για την πιθανή επιτυχία σας. Βαθιά μέσα τους θέλουν να αποτύχεις

Σε χρησιμοποιούν

Οι φίλοι που δεν νοιάζονται για την επιτυχία σας, θα σας χρησιμοποιήσουν για δικό τους κέρδος. Ενώ μπορεί να σας πουν ότι σας υποστηρίζουν και σας αγαπούν, οι πράξεις τους θα αποδείξουν το αντίθετο.

Μπορεί να σας καλούν συνεχώς για συμβουλές ή να σας χτυπούν την πόρτα όταν θέλουν κάτι, αλλά όταν χρειάζεστε βοήθεια, είναι «εξαφανισμένοι».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen + twelve =