αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέσσερα πράγματα που πρέπει να κάνεις κάθε Κυριακή, για να είσαι παραγωγικός την νέα εβδομάδα

Τέσσερα πράγματα που πρέπει να κάνεις κάθε Κυριακή, για να είσαι παραγωγικός την νέα εβδομάδα

Η Κυριακή είναι η τελευταία της εβδομάδας, αλλά είναι επίσης η ημέρα κατά την οποία μπορείς να προετοιμαστείς για την ερχόμενη εβδομάδα. Όπως έχουμε ξανά πει, μια καλή εργάσιμη εβδομάδα, ξεκινά από την Κυριακή της προηγούμενης. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις μόνο δουλειές την Κυριακή; Όχι. Αλλά μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα, που θα σε βοηθήσουν να είσαι πιο οργανωμένος και παραγωγικός από την Δευτέρα το πρωί.

Εντοπίσαμε το παρακάτω γράφημα στο Pinterest. Σε αυτό βλέπουμε τις 4 κινήσεις που πρέπει να κάνεις κάθε Κυριακή. Φυσικά πρέπει να θέσεις τους στόχους της ερχόμενης εβδομάδας. Κάνε την δική σου λίστα και ακολούθησε την. Επίσης, καλό είναι να καθορίσεις τα γεύματα της ερχόμενης εβδομάδας. Και μόλις το κάνεις αυτό πήγαινε για ψώνια στο σούπερ μάρκετ (ειδικά αν μένεις μόνος σου). Είναι εργασίες που πρέπει να γίνουν την ημέρα που δεν δουλεύεις- δηλαδή την Κυριακή.

Σκέψου και τα ρούχα που θα φορέσεις μέσα στην εβδομάδα. Για να έχεις ακόμα λιγότερες αποφάσεις να λάβεις. Επειδή όμως η Κυριακή δεν σημαίνει μόνο σχεδιασμός, φρόντισε να βγεις έξω και να δεις ανθρώπους που θέλεις. ‘Η να κάνεις δραστηριότητες που θες. Πέρα από τις δουλειές, είναι σημαντικό να «καθαρίσεις» το μυαλό σου, και να είσαι φρέσκος για την εβδομάδα που έρχεται.

https://i.pinimg.com/564x/13/8d/ab/138dab71029186a7491abefa47ba92bc.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − six =