αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέσσερα παραγωγικά πράγματα που μπορείς να κάνεις κατά την διάρκεια των μεγάλων αναμονών σε αεροδρόμια

Τέσσερα παραγωγικά πράγματα που μπορείς να κάνεις κατά την διάρκεια των μεγάλων αναμονών σε αεροδρόμια

Είναι πολύ πιθανό να έχεις βρεθεί σε ένα τέτοιο σκηνικό. Ειδικά αν είσαι επιχειρηματίας ή startupper και κάνεις συχνά ταξίδια. Μιλάμε για τις μεγάλες αναμονές σε αεροδρόμια, στις οποίες μπορείς να πέσεις ειδικά αν η πτήση σου δεν είναι απευθείας προς κάποιον προορισμό, αλλά χρειάζεται να αλλάξεις αεροπλάνα για να φτάσεις μέχρι εκεί.

Και τι κάνεις εκεί; Συνήθως «σκοτώνεις» την ώρα σου σερφάροντας στο ίντερνετ ή κάνοντας ανούσιες κινήσεις. Και μάλιστα ακόμα κι έτσι ή ώρα δείχνει… να μην περνά με τίποτα. Τώρα θα δούμε 4 πράγματα που μπορείς να κάνεις σε αυτές τις αναμονές στα αεροδρόμια, ειδικά αν είσαι ένας άνθρωπος που έχει το δικό του project.

1# Δούλεψε για το project σου. Αν έχεις ίντερνετ και laptop μαζί, δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο. Μπορείς να δουλέψεις για την επιχείρηση σου και όταν φτάσεις στον προορισμό σου να έχεις και περισσότερο ελεύθερο χρόνο.

2# Διαφήμισε το brand σου. Μην ξεχνάς ότι στα αεροδρόμια βρίσκεσαι ανάμεσα σε πολύ κόσμο. Κάποιοι από αυτούς είναι σίγουρα σε μια φάση αναμονής, σαν εσένα. Άνοιξε κουβέντα μαζί τους και μίλησε τους για το projet σου. Και, γιατί όχι, επέλεξε να φορέσεις ίσως και κάποιο μπλουζάκι που να το διαφημίζει.

3# Άσε το αεροδρόμιο. Αν έχεις μπροστά σου π.χ. 6 ώρες μέχρι την πτήση, δεν χρειάζεται απαραίτητα να κάτσεις μέσα στο αεροδρόμιο. Αν έχει κοντινές περιοχές και πράγματα να επισκεφτείς, μη χάσεις την ευκαιρία να κάνεις μια βόλτα. Θα αλλάξεις παραστάσεις και σίγουρα ο χρόνος θα περάσει πιο γρήγορα.

4# Διάβασμα. Αν έχεις κάποιο βιβλίο μαζί, δεν χρειάζεσαι καν ίντερνετ. Αλλά ακόμα κι αν θέλεις να διαβάσεις κάτι στο ίντερνετ, μπορείς να το κάνεις αν βρεις wifi. Είπαμε, έχεις πολύ χρόνο μπροστά, άρα μπορείς να διαβάσεις κάτι που θα σε ωφελήσει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 + seven =