αρχικηVIRALΤέσσερα απλά tips για να πίνεις περισσότερο νερό μέσα στην ημέρα

Τέσσερα απλά tips για να πίνεις περισσότερο νερό μέσα στην ημέρα

Μπορεί να επαναλαμβάνετε στον εαυτό σας τα πολύτιμα οφέλη του νερού (μεταξύ άλλων ενυδάτωση, λιγότερες τοξίνες, καλύτερη κυκλοφορία, λαμπερό δέρμα, βοήθεια στην πέψη) αλλά τα περίφημα 8 ποτήρια την ημέρα μοιάζουν πολλά όταν μια μεγάλη κούπα latte ή γαλλικού καφέ είναι προέκταση του χεριού σας.

Γι΄ αυτό, διαβάστε παρακάτω 4 εύκολα και έξυπνα tips για να ξεγελάσετε τον εαυτό σας προς το συμφέρον του.

Αγοράστε ένα μεγαλύτερο μπουκάλι (ή παγούρι)

Όταν το έχετε δίπλα σας, θα το καταναλώσετε ευκολότερα. Δε θα χρειαστεί να επισκέπτεστε συχνά τη βρύση για refill, ενώ παράλληλα θα έχετε καλύτερη εικόνα για το πόσο νερό πίνετε. Για να μην αγοράζετε πλαστικά μεγάλα μπουκάλια, προτιμήστε τα μεγάλα, καλαίσθητα παγούρια που κρατούν το νερό δροσερό. Bonus: Γεμίστε το πριν φύγετε από το σπίτι και βάλτε στόχο να το τελειώσετε πριν φύγετε από τη δουλειά.

Προτιμήστε τσάι αντί για καφέ

Εκτός από το νερό στην καθαρή μορφή του, υπάρχει και άλλος τρόπος να αυξήσετε την κατανάλωσή του. Αν πίνετε πάνω από έναν καφέ την ημέρα, δοκιμάστε να αντικαταστήσετε τους υπόλοιπους με τσάι. Έτσι παίρνετε και την καφεϊνη που χρειάζεστε αλλά και το νερό.

Προσθέστε γεύση
Μπορεί το trend να μην έχει γνωρίσει στην Ελλάδα τη δημοφιλία που έχει στο εξωτερικό, αλλά το νερό με λεμόνι (στο όνομα του οποίου τόσοι fitness bloggers πίνουν νερό (sic) ) ή το νερό με φέτες αγγουριού ή δυόσμου μπορεί να μοιάζει πιο θελκτικό και να σας πείσει να πίνετε συχνότερα.

Πιείτε με φίλους
Σε αυτή την περίπτωση η φράση αποκτά τελείως άλλο νόημα. Βάλτε μαζί έναν κοινός στόχο με κάποιον συνάδελφο ή κατεβάστε μια εφαρμογή που σας στέλνει υπενθυμίσεις για νερό μέσα στη μέρα.

Θα δείτε μεγαλύτερη αλλαγή από όσο πιστεύετε!

Πηγή: Bovary.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 3 =