αρχικηVIRALΤέσσερα απλά τρικ για να σιδερώνεις το πουκάμισο σου (και ότι άλλο θες) στον μισό χρόνο

Τέσσερα απλά τρικ για να σιδερώνεις το πουκάμισο σου (και ότι άλλο θες) στον μισό χρόνο

Αν σου τρώει πολύ χρόνο το σιδέρωμα, και μάλιστα πολλές φορές δεν έχεις και το τέλειο αποτέλεσμα, τότε τα παρακάτω tips θα σου φανούν πολύ χρήσιμα. Είναι μερικές απλές κινήσεις για να σιδερώνεις το πουκάμισο σου στον μισό χρόνο. ‘Η οποιοδήποτε άλλο ρούχο. Μάλιστα, με αυτές τις απλές κινήσεις θα πετύχεις και καλύτερο σιδέρωμα πολύ εύκολα.

Μην αφήνεις πολύ ώρα τα ρούχα μέσα στο πλυντήριο. Αφού τελειώσει το πλύσιμο των ρούχων σας, μην τα αφήνετε για πολύ ώρα μέσα στο πλυντήριο ή και στο στεγνωτήριο. Ειδικά στο στεγνωτήριο τα ρούχα όσο πιο πολύ «κάθονται» τόσο πιο πολλές «ρυτίδες» αποκτούν.

Άπλωσε άμεσα τα ρούχα. Αν βάλετε τα βρεγμένα ρούχα σας κουλουριασμένα μέσα σε ένα καλάθι όπως βγαίνουν από το πλυντήριο, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνουν υπερβολικά τσαλακωμένα. Τι πρέπει να κάνεις: Άπλωσε άμεσα τα ρούχα και άστα να στεγνώσουν.

Ψεκάστε τα ρούχα σας. Ενώ σιδερώνεις ένα ρούχο όπως π.χ. ένα πουκάμισο, το σπρέι νερού μπορεί να σε βοηθήσει. Ψέκασε το ρούχο και έτσι θα δεις ότι θα σιδερωθεί πιο εύκολα και θα είναι καλύτερο το τελικό αποτέλεσμα.

Μειώστε την ταχύτητα του πλυντηρίου σας. Όσο πιο αργά γυρίζει το πλυντήριο σας τόσο πιο ατσαλάκωτα θα βγούνε τα ρούχα σας. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για το στεγνωτήριο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέσσερα πράγματα που μπορεί να κάνει ο καθένας για να φτάσει πιο κοντά στην επιτυχία

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty + eleven =