αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέσσερα απλά σημάδια για να εντοπίσεις ένα άτομο που δεν σέβεται τους άλλους

Τέσσερα απλά σημάδια για να εντοπίσεις ένα άτομο που δεν σέβεται τους άλλους

Καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή με πολλούς ανθρώπους. Πώς μπορείτε να καταλαβαίνετε εάν ένα άτομο δεν σέβεται τους άλλους; Και πώς διαχειρίζεσαι καταστάσεις με δύσκολους ανθρώπους όπως αυτοί;

Εδώ είναι 4 απλά σημάδια για να εντοπίσεις ένα άτομο που δεν σέβεται τους άλλους. Και να κινηθείς ανάλογα.

Δεν σέβονται τα όρια σου

Τέτοιοι άνθρωποι δεν αφιερώνουν χρόνο για να σας ρωτήσουν πρώτα για τα όριά σας.

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι αυτόματα υποθέτουν αυτό με το οποίο αισθάνεστε άνετα χωρίς καμία ερώτηση. Οι ασεβείς άνθρωποι μπορεί επίσης να πιστεύουν ότι είναι δικαίωμά τους να σας πουν τι να κάνετε ακόμα κι αν δεν είναι δουλειά τους.

Και ακόμη και όταν γνωρίζουν τα όριά σας, μπορεί να σας πιέζουν να κάνετε πράγματα που σαφώς δεν θέλετε να κάνετε. Μπορεί να σας ωθήσουν να μοιραστείτε πράγματα που δεν σας αρέσει να μοιράζεστε. Ή ίσως θα εισβάλλουν ασταμάτητα στον προσωπικό σας χώρο χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Θυμήσου και το άρθρο: Τέσσερις έξυπνοι τρόποι για να βάζεις τα όρια σου.

Δεν είναι καλοί ακροατές

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που τους αρέσει να μιλούν και να νιώθουν ότι ακούγονται. Αλλά δεν αποτελεί εγγύηση ότι θα… ανταποδώσουν την χάρη. Όταν είστε εσείς που εκφράζετε τις σκέψεις σας, μπορεί να διαπιστώσετε ότι είναι πάντα εστιασμένη η προσοχή τους αλλού. Μπορεί επίσης να προσπαθήσουν εσκεμμένα να σας δείξουν ότι δεν σας δίνουν την πλήρη προσοχή τους.

Είναι πάντα πάνω από τα τηλέφωνά τους τη στιγμή που πρόκειται να κάνετε την παρουσίασή σας; Ή όταν προσπαθείς να τους δώσεις συμβουλές, πρέπει ξαφνικά να κάνουν ένα άλλο task.

Ένα άλλο σημάδι είναι αν δεν λαμβάνουν πραγματικά υπόψη ή δεν θυμούνται τα πράγματα που τους είπατε.

Δεν τηρούν τον λόγο τους

Μπορεί να είναι πολύ απογοητευτικό αν είστε πάντα με ανθρώπους που δεν εκπληρώνουν τις υποσχέσεις τους. Αυτό σημαίνει ότι εξαρχής δεν πήραν πολύ σοβαρά αυτές τις δεσμεύσεις.

Ίσως κάποιος υπόσχεται να σας συναντήσει αλλά στη συνέχεια να μην εμφανιστεί. Ή ίσως έχετε συναδέλφους που λένε ότι θα σας καλύψουν αλλά τελικά δεν το κάνουν.

Πολλές φορές δεν σας ενημερώνουν καν ότι δεν πρόκειται να τηρήσουν την δέσμευση τους. Αυτό δείχνει ότι δεν ενδιαφέρονται για τις συνέπειες των πράξεών τους σε εσάς.

Λένε ψέματα

Οι ασεβείς άνθρωποι ενεργούν πάντα σύμφωνα με αυτό που τους φαίνεται σωστό. Θέλουν να πετύχουν τον σκοπό τους, και δεν τους νοιάζουν οι άλλοι.

Δεν θα διστάσουν να πουν ψέματα. Πολλές φορές.

Εάν τα άτομα με τα οποία συναναστρέφεστε πάντα κρύβουν την αλήθεια για να πετύχουν αυτό που θέλουν, ίσως να μην αξίζει τον κόπο να συναναστρέφεστε πια με αυτό το πλήθος. Αυτή η συμπεριφορά σίγουρα δεν πρέπει να γίνει ανεκτή. Θυμήσου και το άρθρο: Ένας εκπαιδευτής του FBI εξηγεί: 7 σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος σου λέει ψέματα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 2 =