αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤέλος το Instagram Lite

Τέλος το Instagram Lite

Δύο χρόνια μετά το λανσάρισμα του Instagram Lite, η Facebook αποφάσισε να αποσύρει την εφαρμογή από το κατάστημα Google Play και να ειδοποιήσει τους χρήστες που την έχουν εγκατεστημένη στις συσκευές τους ότι πλέον δεν θα υποστηρίζεται από την εταιρεία με νέες αναβαθμίσεις.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TechCrunch, η Facebook ανακατευθύνει τους χρήστες στην πλήρη εφαρμογή Instagram, ενώ εκπρόσωπος της εταιρείας τους δήλωσε ότι όντως αποσύρουν το Instagram Lite, αν και υπάρχει η πιθανότητα να επιστρέψει με άλλη μορφή. Στα σχέδια της Facebook είναι να επεξεργαστεί τις απόψεις των χρηστών από αυτή τη διετή δοκιμή και να φτιάξει ένα πολύ καλύτερο Instagram Lite στο μέλλον, χωρίς να έχει κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Το Instagram Lite ήταν μια έκδοση της δημοφιλούς εφαρμογής που απευθυνόταν σε χρήστες αναπτυσσόμενων χωρών με περιορισμένη πρόσβαση στο Internet και entry-level συσκευές. Καταλάμβανε μόλις 573KB στο smartphone του χρήστη (αντί των 32MB της κανονικής έκδοσης), η εκκίνηση γινόταν γρηγορότερα και προφανώς κατανάλωνε πολύ λιγότερα δεδομένα. Οι χρήστες είχαν τη δυνατότητα να ανεβάζουν και να βλέπουν φωτογραφίες και Stories, ενώ υπήρχε και το Explore tab, αλλά δεν υποστήριζε τα videos και τη λειτουργία Direct για ανταλλαγή μηνυμάτων.

Πηγή: Techgear.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × three =