αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤέλος το εμπορικό κέντρο Athens Heart- Τι θα δημιουργηθεί στην θέση του

Τέλος το εμπορικό κέντρο Athens Heart- Τι θα δημιουργηθεί στην θέση του

Τέλος το εμπορικό κέντρο Athens Heart, που βρίσκεται επί της Πειραιώς 180, με την ιδιοκτήτρια Premia Properties να σχεδιάζει τη μετατροπή του σε σύγχρονο συγκρότημα γραφείων. Όπως άλλωστε έχουμε γράψει και σε προηγούμενο άρθρο μας.

Η εταιρεία διαχείρισης και εκμετάλλευσης ακινήτων έχει καταθέσει ήδη τις σχετικές μελέτες για την οικοδομική άδεια, αλλαγής χρήσης και μετατροπής του σε γραφεία.

Ήδη το συγκρότημα έχει αρχίσει να εκκενώνεται, καθώς τα εμπορικά καταστήματα έχουν λάβει ειδοποίηση να αποχωρήσουν έως τέλος Φεβρουαρίου (τέλος των εκπτώσεων), ενώ Πλαίσιο και σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης έχουν μεγαλύτερη διορία, για τη μετεγκατάστασή τους σε άλλους χώρους.

Το ακίνητο συνολικής δόμησης 54.000 τ.μ. και εκμισθώσιμης επιφανείας 18.500 τ.μ. επί οικοπέδου επιφανείας 10.600 τ.μ. περιήλθε στην ιδιοκτησία της Premia τον περασμένο Νοέμβριο, έναντι 15,7 εκατομμυρίων.

Όπως είχε δηλώσει ο πρόεδρός της, κ. Ηλίας Γεωργιάδης Πρόεδρος της: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την απόκτηση ενός σημαντικού ακινήτου μεγάλου μεγέθους με εξαιρετική κατασκευή και σε καλή τοποθεσία. Ήδη μελετάμε τον προσδιορισμό των βέλτιστων χρήσεων (repositioning) του ακινήτου, οι οποίες περιλαμβάνουν ενδεικτικά πράσινα και βιώσιμα γραφεία με μικτές εμπορικές χρήσεις. Επίσης, η PREMIA, συνεπής με την πολιτική της, σκοπεύει να αναβαθμίσει ενεργειακά το κτίριο».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − 10 =