αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤέλος τα πατίνια της Lime από την Κρήτη

Τέλος τα πατίνια της Lime από την Κρήτη

Μια όχι και τόσο πετυχημένη «αποβίβαση» στην Κρήτη, έκανε η Lime. Η γνωστή εταιρία είχε διαμοιράσει τα ηλεκτρικά πατίνια της στο Ηράκλειο εδώ και αρκετούς μήνες, ωστόσο αυτά προκάλεσαν περισσότερα προβλήματα παρά λύσεις. Τα προβλήματα ήταν σχεδόν καθημερινά, ενώ υπήρχαν και αρκετά ατυχήματα.

Κάπως έτσι, η Lime αποφάσισε να αποσύρει τα πατίνια της από την Κρήτη. Σε ανακοίνωση της βέβαια, κάνει λόγο για ένα πετυχημένο πιλοτικό πρόγραμμα και παρουσιάζει μια διαφορετική εικόνα. Στην ίδια ανακοίνωση πάντως, επιβεβαιώνει ότι σταματά να έχει παρουσία στο Ηράκλειο.

Η επίσημη ανακοίνωση της Lime

H Lime, καινοτόμος εταιρεία μικροκινητικότητας με παρουσία σε περισσότερες από 120 πόλεις σε 30 χώρες στις 5 ηπείρους, ανακοινώνει σήμερα τη λήξη του πιλοτικού προγράμματος στο Ηράκλειο, ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού με σκοπό να εισάγει μια καινοτόμα προσέγγιση στην μικροκινητικότητα για τους πολίτες της πόλης και τους τουρίστες. Το όραμα της Lime σε ολόκληρο τον κόσμο είναι να παρέχει τις πόλεις με ασφαλείς, βιώσιμες, εύκολες επιλογές μετακίνησης και συνεχώς επικεντρώνει τις δυνάμεις της για να βελτιώνει τον τρόπο που μετακινούνται οι χρήστες των ηλεκτρικών πατινιών της μέσα στις πόλεις.

Κατά τη διάρκεια του πιλοτικού στο Ηράκλειο, η Lime αντιλήφθηκε την επιθυμία των κατοίκων για πιο εύκολες και οικολογικές λύσεις μετακίνησης και διαπίστωσε με χαρά οτι τόσο οι πολίτες της πόλης όσο και οι επισκέπτες χρησιμοποίησαν εκτενώς τα ηλεκτρικά πατίνια της εταιρείας για να διανύσουν σύντομες αποστάσεις μέσα στην πόλη. Παράλληλα, η εταιρεία συνεργάστηκε με τον και συμμετείχε στις δραστηριότητες που οργάνωσε κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας παρέχοντας σεμινάρια για την ασφαλή οδήγηση στο Ηράκλειο και προσφέροντας δωρεάν κράνη της εταιρείας για να ενθαρρύνει τους χρήστες να τα φορούν όταν οδηγούν τα ηλεκτρικά πατίνια της Lime.

O Alessio Raccagna, Διευθυντής Κυβερνητικών Σχέσεων της Lime για την Ιταλία & Ελλάδα δήλωσε σχετικά: “Είμαστε περήφανοι που το Ηράκλειο μας υποδέχτηκε για το πιλοτικό μας πρόγραμμα τόσο ανοιχτά και είμαστε αισιόδοξοι ότι το επόμενο καλοκαίρι που θα επιστρέψουμε θα έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε πιο στενά για να προσφέρουμε λύσεις ειδικά σχεδιασμένες για την πόλη. Μας ενδιαφέρει πολύ να συνεχίσουμε τις συζητήσεις μας με τον Δήμο Ηρακλείου για να καταλήξουμε σε μια μόνιμη συνεργασία ώστε να βοηθήσουμε την πόλη στον σχεδιασμό της αστικής μετακίνησης, όπως κάνουμε με πολλές άλλες πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο.”

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × one =