αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤέλος τα δωρεάν verified accounts στο Twitter

Τέλος τα δωρεάν verified accounts στο Twitter

Με την παγκόσμια διάθεση του Twitter Blue, η πλατφόρμα του Musk αποφάσισε να “κόψει” τους δωρεάν verified λογαριασμούς. Αυτό σημαίνει, πως όσοι λογαριασμοί Twitter είχαν το μπλε checkmark από πριν, από 1η Απριλίου θα το χάσουν εκτός αν αρχίσουν να πληρώνουν συνδρομή στην Twitter Blue υπηρεσία.

Η εξέλιξη αυτή δεν αποτελεί έκπληξη, αφού από το Νοέμβριο του 2022 ο Elon Musk είχε τονίσει πως υπάρχουν υπερβολικά πολλά legacy Blue verification checkmarks που προκαλούν προβλήματα και η μοναδική επιλογή είναι η αφαίρεσή τους.

Το Twitter έχει κάνει το μπλε σήμα επαλήθευσης ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της συνδρομής του Twitter Blue, την οποία ο Μασκ άρχισε να τιμολογεί με 8 δολάρια τον μήνα και τώρα προωθεί ως τον καλύτερο τρόπο για να απολαύσετε την υπηρεσία.

Το πρόβλημα με τα bot του Twitter θα επιλυόταν επίσης αν υπήρχαν περισσότεροι συνδρομητές που πληρώνουν, λέει ο Musk. Οι χρήστες Paying Blue έχουν υψηλότερη προτεραιότητα στις απαντήσεις και τις αναζητήσεις, συμβάλλοντας στην καταπολέμηση της απάτης και των ανεπιθύμητων μηνυμάτων, σύμφωνα με την εταιρεία. Λαμβάνουν επίσης τις μισές διαφημίσεις και μπορούν να επεξεργάζονται tweets.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 + four =