αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέλος ο Peter Thiel από το ΔΣ της Meta

Τέλος ο Peter Thiel από το ΔΣ της Meta

Ένας από τους πρώτους επενδυτές του Facebook, ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής στον κλάδο της τεχνολογίας και συνιδρυτής της PayPal, Peter Thiel, θα παραιτηθεί από το διοικητικό συμβούλιο της Meta (μητρικής του Facebook).

Όπως μεταδίδει ο Guardian, δεν θα είναι υποψήφιος για επανεκλογή στο διοικητικό συμβούλιο, στην ετήσια συνέλευση των μετόχων της εταιρείας το 2022. Θα συνεχίσει το έργο του μέχρι την ετήσια συνεδρίαση.

H θητεία του στην εταιρεία έχει προκαλέσει εντάσεις κατά καιρούς. Μερικές από αυτές τις εντάσεις έχουν να κάνουν με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Ο Thiel έχει επενδύσει και σε άλλες start-ups που είτε ανταγωνίζονται το Facebook είτε χρησιμοποιούν τα δεδομένα του με μη εγκεκριμένους τρόπους.

Ωστόσο, οι μεγαλύτερες αναταραχές είχαν προκληθεί λόγω των πολιτικών του πεποιθήσεων. Ο Thiel ήταν ενεργός υποστηρικτής του Donald Trump κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2016. Μάλιστα ήταν υποστηρικτής του ακόμα και όταν ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ εξέφραζε ακραίες απόψεις (π.χ. μετανάστευση).

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − two =