αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέλος ο Νίκος Δρανδάκης από την Beat!

Τέλος ο Νίκος Δρανδάκης από την Beat!

Μια μεγάλη αποχώρηση πραγματοποιήθηκε στην Beat. Ο Νίκος Δρανδάκης, ιδρυτής της γνωστής εφαρμογής, αποχώρησε από την εταιρία. Σύμφωνα με πληροφορίες του It’s Possible έχει γίνει ήδη η σχετική ενημέρωση προς τους εργαζομένους της εταιρίας.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Νίκος Δρανδάκης έκανε και τη σχετική ενημέρωση στο προφίλ του στο Facebook, μέσα από την οποία γνωστοποιεί ότι αποχωρεί από την Beat. Το ίδιο έχει κάνει ο γνωστός επιχειρηματίας και στο προφίλ του στο Linkedin.

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα τέλος εποχής για την εταιρία μετά από περίπου 9μιση χρόνια. Και μένει να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι διαχείριση της ελληνικής version της Beat, είχε περάσει στον Όμιλο Daimler. Ο Γερμανικός Όμιλος εξαγόρασε το 100% της Taxibeat ΕΠΕ, το 2017. H εξαγορά είχε γίνει μέσω της θυγατρικής του Ομίλου, MyTaxi, η οποία δραστηριοποιείται στο ίδιο πεδίο με την Beat. Η Beat βέβαια είχε παρουσία και σε αρκετές άλλες χώρες, στην διαχείριση των οποίων είχε μείνει μέχρι πρότινος ο Ν. Δρανδάκης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλήρης επιβεβαιώση It’s Possible: Ανακοινώθηκε η αποχώρηση Δρανδάκη από την Beat

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − nine =