αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέλος η Rocket Delivery από την Ελλάδα

Τέλος η Rocket Delivery από την Ελλάδα

Τερματίζει την λειτουργία της στην Ελλάδα η πλατφόρμα Rocket. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το cibum.gr, η Ουκρανική εταιρία κλείνει λόγω των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στη λειτουργία της μητρικής Rocket από την κρίση στη σχέση Ρωσίας – Ουκρανίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι επικεφαλής της εταιρείας ενημέρωσαν αργά χθες το απόγευμα το προσωπικό για το “λουκέτο” προκαλώντας φυσικά μεγάλη ανασφάλεια στους εργαζομένους και τους διανομείς, με τους οποίους είχε υπογράψει συμβάσεις αορίστου χρόνου, που πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα της ανεργίας.

Η είδηση για τους εργαζόμενους ήταν “κεραυνός εν αιθρία” αφού μέχρι και χθες, λίγο πριν την αιφνιδιαστική επίσημη ανακοίνωση, δούλευαν κανονικά ενώ δεν υπήρξε καμία προειδοποιητική ένδειξη ή πληροφορία για “λουκέτο”.

Μεταξύ των φειδωλών εξηγήσεων που δόθηκαν στην ενημέρωση των εργαζομένων, ήταν ότι τα προβλήματα ξεκίνησαν από τα κεντρικά της εταιρείας στην Ουκρανία καθώς ο βασικός επενδυτής αποχώρησε μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και την ένταση στο Ουκρανικό. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι η Rocket Delivery δεν θα κάνει παύση εργασιών μόνο στην Ελλάδα αλλά πιθανόν και σε Κύπρο, Πορτογαλία, Ισπανία, Ολλανδία και Γαλλία.

H Rocket είχε επεκταθεί στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2021.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − 7 =