αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέλος από το Delivery.gr ο συνιδρυτής και CEO, Νίκος Ιωάννου

Τέλος από το Delivery.gr ο συνιδρυτής και CEO, Νίκος Ιωάννου

Αποχωρεί από το Delivery.gr ο συνιδρυτής και CEO, Νίκος Ιωάννου. Πρόκειται για τον άνθρωπο που μαζί με τον Χρυσόστομο Φιλιππάκη, ίδρυσαν την γνωστή πλατφόρμα το μακρινό 2006, στην Πάτρα. Οι δύο συμφοιτητές τότε, θέλησαν να δημιουργήσουν την «πιάτσα των ντελίβερι», στο ίντερνετ. Παρόλο που τα τεχνολογικά δεδομένα τότε ήταν πολύ πιο φτωχά.

H πλατφόρμα εξαγοράστηκε από τον όμιλο Μούχαλη το 2019.

«Οι στιγμές ορόσημο της ζωής μας περιλαμβάνουν τόσο την έναρξη όσο και τη λήξη μια πορείας.Τα δεκαπέντε χρόνια του delivery.gr μπορούν να συνοψιστούν σε αυτό το δίπολο.Της αρχής και της ολοκλήρωσης. Κάθε φορά που προχωράς πλησιάζεις όλο και πιο κοντά στο κλείσιμο του κύκλου.Ο δικός μου όλα αυτά τα χρόνια, από την αρχή του με το patrasdelivery το 2006 μέχρι χθες, χώρεσε πολλά…» τόνισε ο Νίκος Ιωάννου, ανακοινώνοντας την αποχώρηση του από την εταιρία που ξεκίνησε ο ίδιος.

Και συμπλήρωσε: «Δημιουργικότητα, αναζήτηση της καινοτομίας, καλές και κακές στιγμές αλλά κυρίως πολύτιμους συνεργάτες.Mια ομάδα που βάδιζε μπροστά σε μια εποχή που η ιντερνετική επιχειρηματικότητα ήταν ακόμα αχαρτογράφητη μέχρι το σήμερα. Η καλύτερη επένδυση για μια επιχείρηση είναι οι άνθρωποι της και τότε ο δρόμος προς τα εμπρός ανοίγει εκατέρωθεν.Το πολύτιμο απόσταγμα αυτής της διαδρομής θα το κρατάω πάντα μαζί με τη νεανική αγωνία και τη δίψα για την επόμενη μέρα και τα νέα εγχειρήματα».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 1 =