αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ«Σφήνα» από την Ολλανδία: Εταιρία ξεκινά να πουλά ιπτάμενα αυτοκίνητα (ΒΙΝΤΕΟ)

«Σφήνα» από την Ολλανδία: Εταιρία ξεκινά να πουλά ιπτάμενα αυτοκίνητα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί να συζητάμε συχνά για την Uber και τα υπτάμενα αυτοκίνητα που σχεδιάζει, ωστόσο μια άλλη εταιρία έκανε την έκπληξη. Συγκεκριμένα η ολλανδική PAL-V έκανε διαθέσιμα προς παραγγελία τα δικά της ιπτάμενα οχήματα. Τα πιστοποιημένα για πτήσεις μοντέλα της, αναμένεται να φτάσουν στους πελάτες και να είναι έτοιμα για χρήση από το 2018 και μετά.

Η PAL-V ξεκίνησε την δοκιμή των πρώτων εκδόσεων αυτοκινήτων αυτού του είδους το 2009 και το 2012 και μετά από επιτυχημένα αποτελέσματα, τα προς πώληση μοντέλα σχεδιάστηκαν από διακεκριμένους ιταλούς σχεδιαστές. Η εταιρία ανακοίνωσε επίσης πως εισήλθε σε μια ενδιαφέρουσα φάση αφού έλαβε την πρώτη παραγγελία.

Αντίθετα με άλλους κατασκευαστές ιπτάμενων αυτοκινήτων η PAL-V κατάφερε να σχεδιάσει και κατασκευάσει τα οχήματά της με πιστοποιημένες τεχνολογίες που εναρμονίζονται με τους σχετικούς κανόνες.

Το ιπτάμενο όχημα της εταιρίας μοιάζει με ελικόπτερο στον αέρα ενώ μοιάζει με σπορ όχημα στον δρόμο.

Όπως σημειώνει το Newsbeast.gr, δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα τα έγγραφα που θα χρειάζεται κάποιος για να τα οδηγήσει ωστόσο είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα απαιτείται και άδεια πιλότου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 + eight =