αρχικηVIRALΣυνέβη στην Καρδίτσα: Πλήρωσε 156 ευρώ για κινητό, αλλά έμεινε… μπουκάλα όταν άνοιξε το πακέτο και είδε τι είχε μέσα

Συνέβη στην Καρδίτσα: Πλήρωσε 156 ευρώ για κινητό, αλλά έμεινε… μπουκάλα όταν άνοιξε το πακέτο και είδε τι είχε μέσα

Δικογραφία για απάτη σχηματίστηκε εις βάρος Καρδιτσιώτη, που φέρεται να έλαβε το ποσό των 156 ευρώ για να πουλήσει κινητό τηλέφωνο, αλλά αντ’ αυτού έστειλε με το ταχυδρομείο… ένα μπουκαλάκι νερό.

Ειδικότερα, την 11η Οκτωβρίου 2021, μετά από αναρτημένη αγγελία πώλησης κινητού τηλεφώνου από τον δράστη σε ιστοσελίδα, γυναίκα επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και συμφωνήθηκε η αποστολή του κινητού τηλεφώνου με δέμα, από ταχυδρομικό κατάστημα της Εύβοιας σε ταχυδρομικό κατάστημα της Καρδίτσας.

Κατά την παραλαβή του και ενώ είχε ήδη καταβληθεί, μέσω χρεωστικής κάρτας, το χρηματικό ποσό των 156 ευρώ για αγορά του κινητού τηλεφώνου από την γυναίκα, αυτή διαπίστωσε ότι μέσα στο δέμα, αντί του τηλεφώνου, βρισκόταν ένα μπουκάλι νερό.

Όπως αναφέρει το karditsalive.net, το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας, εξιχνίασε την υπόθεση και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του δράστη.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − three =