αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣτο σφυρί η πολυτελής κατοικία του Βασίλη Τσιάρτα στο Μαρούσι

Στο σφυρί η πολυτελής κατοικία του Βασίλη Τσιάρτα στο Μαρούσι

Στο στόχαστρο του ηλεκτρονικού σφυριού έχει μπει για ακόμη μια φορά η πολυτελής κατοικία του Βασίλη Τσιάρτα στο Μαρούσι.

Η περιπέτεια των πλειστηριασμών μετρά ήδη 4 χρόνια για τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή. Ήταν, άλλωστε, το 2018 όταν το συγκεκριμένο ακίνητο βρέθηκε μπλεγμένο στα δίχτυα της πλατφόρμας και έκτοτε έχουν γίνει δύο προσπάθειες για την εκποίησή του χωρίς, ωστόσο, να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

Στις 9 Νοεμβρίου, λοιπόν, είναι αυτή τη φορά προγραμματισμένο να χτυπήσει εκ νέου το σφυρί για μια κατοικία με πισίνα στην Νέας Φιλοθέη στην περιοχή της Καλογρέζας στο Μαρούσι, η οποία ανήκει από το 2002 στον Έλληνα ποδοσφαιριστή, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Capital.gr, το ακίνητο περιλαμβάνει ένα οικόπεδο έκτασης 645, τ.μ., το οποίο βρίσκεται επί της οδού Νεαπόλεως στον αριθμό 26. Σε αυτό έχει κατασκευαστεί μια οικοδομή, η οποία αποτελείται από υπόγειο επιφάνειας 316,54 τ.μ., ισόγειο επιφάνειας 199,25 τ.μ. και πρώτο όροφο 184,67 τ.μ..

Το υπόγειο, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει 4 θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων, αποθήκη και μηχανοστάσιο.

Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει παραμείνει στο αρχικό ποσό των 1,066 εκατ. ευρώ καθώς είχε βγει και κατά το παρελθόν με την ίδια τιμή εκκίνησης το 2018 και το 2019 χωρίς να υπάρξει ωστόσο πλειοδότης ενώ τον πλειστηριασμό επισπεύσει η Cepal Hellas.

Να σημειωθεί ότι οι οικονομικές “φουρτούνες” ξεκίνησαν για τον πρώην ποδοσφαιριστή με την πολυετή καριέρα στα γήπεδα όταν αποφάσισε, μεταξύ άλλων, να επενδύσει το ποσό των 450.000 ευρώ σε μια βιομηχανία κεραμοποιίας, μια κίνηση η οποία δεν απέφερε τα προσδοκώμενα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven + five =