αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣτο Μπαλί θα μπορείς να ζήσεις ως digital νομάς χωρίς να σε φορολογεί

Στο Μπαλί θα μπορείς να ζήσεις ως digital νομάς χωρίς να σε φορολογεί

Την δική της κίνηση-ματ ετοιμάζει η Ινδονησία, στο πεδίο των digital νομάδων. Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το Euronews, ετοιμάζει μια νέα Visa η οποία θα σου επιτρέπει να «αποβιβαστείς» στο Μπαλί και να δουλέψεις ως digital νομάς, χωρίς το κράτος να σε φορολογεί.

H νέα Visa για ψηφιακούς νομάδες, η οποία βρίσκεται ακόμη στα «σκαριά», θα ισχύει για 5 χρόνια, καθιστώντας την τη μεγαλύτερη σε διάρκεια Visa του είδους της σε ολόκληρο τον κόσμο. Επιπλέον, η άδεια θα δίνει το δικαίωμα στους κατόχους να ζουν στην Ινδονησία αφορολόγητα, εφόσον το εισόδημά τους προέρχεται από το εξωτερικό.

Προς το παρόν, όποιος θέλει να τηλεργαστεί από το Μπαλί, είναι υποχρεωμένος να υποβάλει αίτηση είτε για μια βίζα 30 ημερών κατά την άφιξη (VoA), είτε για μια τουριστική βίζα που μπορεί να παραταθεί για 60 ημέρες, είτε για μια επαγγελματική βίζα που ισχύει μόλις για 180 ημέρες.

Το 2021, η ιδέα για μια digital nomad visa ήταν ήδη στα σκαριά, αλλά τα σχέδια εκτροχιάστηκαν όταν η πανδημία ανάγκασε το νησί να κλείσει τα σύνορα και να περιορίσει τους επισκέπτες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five + nineteen =