αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣτο Μαρούσι «αποβιβάζεται» η Amazon. Ξεκίνησαν να ανοίγουν θέσεις εργασίας

Στο Μαρούσι «αποβιβάζεται» η Amazon. Ξεκίνησαν να ανοίγουν θέσεις εργασίας

Πριν μερικές ημέρες έγινε επίσημο: Η Amazon «αποβιβάζεται» στην Ελλάδα και ανοίγει δικό της γραφείο. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το νέο ελληνικό γραφείο είναι μέρος της διαρκούς επένδυσης της Amazon Web Services στην Ελλάδα, καθώς η εταιρεία συνεχίζει τη διεύρυνση της ομάδας που στηρίζει τον αυξανόμενο αριθμό πελατών και συνεργατών της στην Ελλάδα.

Το γραφείο θα υποστηρίξει οργανισμούς κάθε μεγέθους, συμπεριλαμβανομένων startups, επιχειρήσεων και οργανισμών του δημόσιου τομέα, καθώς κάνουν την μετάβαση στο υπολογιστικό νέφος της AWS (AWS Cloud).

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η απόφαση για τη δημιουργία ενός γραφείου της Amazon Web Services στην Αθήνα, ελήφθη από το στενό επιτελείο του ιδρυτή της, Jeff Bezos. Η πρόταση φέρεται να συντάχθηκε από τουλάχιστον 340 στελέχη της Amazon.

Όπως σημειώνει το Πρώτο Θέμα, τα γραφεία της Amazon θα βρίσκονται στο Μαρούσι, κοντά στο κτίριο του ΟΤΕ . Αναμένονται προσλήψεις σε πρώτη φάση τουλάχιστον 50 ατόμων. Μάλιστα η διαδικασία προσλήψεων έχει ήδη ξεκινήσει. Πριν λίγες ημέρες γράφαμε εδώ στο It’s Possible ότι η Amazon αναζητά Digital Native Sales Account Manager με έδρα στην Αθήνα. Τώρα διαπιστώνουμε ότι η σχετική αγγελία έχει αποσυρθεί από το επίσημο website της εταιρίας, κάτι που προφανώς δείχνει ότι η θέση καλύφθηκε.

Ωστόσο, η Amazon άνοιξε τώρα δύο ακόμα θέσεις. Και αναζητά Enterprise Solutions Architect, πάλι με έδρα στην Αθήνα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν αναλυτικές πληροφορίες και να κάνουν την αίτηση τους εδώ.

Επίσης αναζητά Partner Development Manager – Public Sector – Central and Eastern Europe, με έδρα στην Αθήνα. Αιτήσεις εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − 9 =